Bugün, 19 Mart 2024 Salı

MHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ÖZDEMİR:CUMHUR İTTİFAKI´NIN BAŞARILI OLMASI SON DERECE ÖNEMLİ

MHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ÖZDEMİR:CUMHUR İTTİFAKI´NIN BAŞARILI OLMASI SON DERECE ÖNEMLİ

31 Mart´ı hesaplaşma evresine çevirmeye çalışıyorlar.

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir "Birileri 31 Mart´ı hesaplaşma evresine çevirmeye çalışıyorlar. Dolayısıyla bu şartlar altında Türkiye´yi yeni bir siyasi krize sokmamak için, toplumsal huzurumuzu ve milli istikrarımızı bozmamak için Cumhur İttifakı´nın 31 Mart´ta başarılı olmasının son derece önemli olduğunu düşünüyoruz. Türkiye´nin milli güvenliği pazarda bulunmamıştı " dedi.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde konuşan Özdemir, yerel seçimlerin önemine dikkat çekerek "Gündemimiz yerel seçim. MHP yerel seçim çalışmalarını tamamladı. 4 Haziran´dan hemen sonra genel başkanımızın talimatlarıyla beraber Kayseri özelinde ve Türkiye genelinde bizzat gayretli bir çalışmanın içerisinde olduk. 15 Temmuz 2016´da Türk Milleti tarafından kurulan ve 7 Ağustos tarihinde milli bir ruha bürünen Cumhur İttifakı çalışmaları yerel seçimde de devam ediyor. Milletin sahibi olan Cumhur İttifakı, yerel seçimde de Türkiye´de yaşanan hükümet etme sistemi değişikliğinin yeni düzlemede erişmesi konusunda faaliyetlerini gayretli şekilde sürdürüyor. Özellikle beka tehdidiyle karşı karşıya kaldığımız bir dönem içerisinde birileri 31 Mart´ı hesaplaşma evresine çevirmeye çalışıyorlar. Dolayısıyla bu şartlar altında Türkiye´yi yeni bir siyasi krize sokmamak için, toplumsal huzurumuzu ve milli istikrarımızı bozmamak için Cumhur İttifakı´nın 31 Mart´ta başarılı olmasının son derece önemli olduğunu düşünüyoruz. Bunu da zaten aziz milletimizle her fırsatta paylaşıyoruz" dedi.
´CUMHUR İTTİFAKI HER YÖNÜ İLE ŞEFFAFTIR´
Cumhur ittifakının her yöne ile şeffaf ittifak olduğuna vurgu yapan Özdemir, "Cumhur İttifakı, Türk milletinin iradesi ve talebiyle kurulmuştur. İlkelerinden tutun bütün çalışmaları, neyi amaçladığı, arzuladığı ve neyi hedeflediği bütünüyle Türk milletinin karşısında herhangi bir gizli ajanda olmadan açık ve net bir şekilde paylaşılmıştır. Diğer taraflarda olan bitenlerin ne olduğunu aziz milletimiz görüyor. 30 Büyükşehirde ittifak çalışması sürdü. 30 Büyükşehirin 3´ünde MHP´nin adayları yer alıyor. Geriye kalan 51 ilin 34 ilinde kendi adayımızı çıkarılmıştır" dedi.