Bugün, 19 Mart 2024 Salı

MHP KOCASİNAN İLÇE TEŞKİLATI ESNAFA TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI

MHP KOCASİNAN İLÇE TEŞKİLATI ESNAFA TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan ve MHP Kocasinan Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Yücel, nüfusun yoğun olduğu mahallelerde esnafı ziyaret ederek, Cumhuriyetin ilanının 95. yıldön

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Kayseri  Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan ve MHP Kocasinan Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Yücel, nüfusun yoğun olduğu mahallelerde esnafı ziyaret ederek, Cumhuriyetin ilanının 95. yıldönümü nedeniyle  esnafa Türk Bayrağı hediye etti.

Esnaf ziyareti sonrası açıklama yapan MHP Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan, ?Aziz milletimiz, bağımsızlığına göz diken düşman unsurlarına karşı verdiği kararlı ve onurlu mücadeleyle, kendi kaderi üzerinde hiç kimsenin müdahil olamayacağını kanıyla ve canıyla göstermiştir. Köleliği elinin tersiyle iten, esareti reddeden ve boyunduruk altına alınmayı asla kabul etmeyen bu yüksek ruhun, Cumhuriyetle bütünleşmesi elbette son derece normaldir. Nitekim milletimizin kendi geleceği hakkındaki tek söz ve yetkiye sahip olması, bu muazzam hamleyle gerçekleşmiş ve egemenlik gerçek sahibine böylelikle kavuşmuştur" dedi.