Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI KENTTEKİ KADINLARLA BULUŞTU

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI KENTTEKİ KADINLARLA BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri 3. sıra milletvekili adayı Serap Şule Kalın, düzenlediği iftar programı ile partinin kadın kolları teşkilatı, şehit aileleri, kadın basın mensupları ve bazı kurum kuruluşların kadın temsilcileriyle buluştu.

MHP´den 24 Haziran seçimlerinde 3. sıra Milletvekili aday adayı gösterilen Serap Şule Kalın, düzenlediği iftar programında, partinin kadın kolları, şehit aileleri, kadın basın mensupları ve bazı kurum kuruluşların kadın temsilcileriyle buluştu. İftarın ardından kürsüye çıkarak açıklama yapan Milletvekili adayı Kalın, ?Kadın, hangi kalıba hangi şekle sokarsanız sokun anlamı, muhtevası ve gerçekliği değişmeyecek, yaradılış gayesine uygun olarak her ortam ve şartta, bulunduğu şartları ve dahası imkanları zorlayarak hayata, olaylara, yaşadıklarına ya da yaşamadıklarına keskin hatlarla iz bırakacak, her devirde, her coğrafyada ve tarihin bütün evrelerinde varlığını aidiyet duyduğu herkese adayacak bir olgu.? dedi.

Kalın, kadınlara inandığını belirterek, ?Ben inanıyorum ve tüm yüreğimle iman ediyorum ki Kayserili Kadınlarımız önümüzdeki süreçte daha fazla birlik-beraberlik ruhu çerçevesinde hareket edecek ve hem kendisini, hem ailesini, hem de şehrini ve ülkesini daha üst düzeyde temsil eder konuma gelecektir. Çok kısa bir zaman sonra gerçekleşecek olan 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimlerimde Mutlu Kadın Huzurlu Türküye sloganı ile çıktığımız bu kutlu yolun bizlere daha aydınlık, daha yaşanabilir, şiddette, tacizden ve ötekileştirmeden uzak yarınlar getireceğine inancım sonsuzdur.? İfadelerini kullandı.

İstediğiniz zaman başaramayacağınız hiçbir şey yoktur diyen Kalın, ?Ben Serap Şule Kalın olarak, Cenab-ı Allah nasip ederse milletvekili olarak bu şuur ve bilinç çerçevesinde sizleri temsil edeceğime, hepimizin derdini dert, sıkıntısını sıkıntım bilip kabul edeceğime ve o akıl ve ruh ile yanınızda olacağıma söz veriyorum. Milliyetçi Hareket Partisi?nin Kayseri ?deki genç, dinamik, her biri alanında, uzman deneyimli ve kariyer sahibi adaylarına da desteğinizi eksik etmemenizi özellikle rica ediyorum.

Kayseri´de daha çocuk sayılabilecek yaşlardan itibaren Milliyetçi-Ülkücü Hareket bünyesinde her türlü kademesinde mücadele eden ve şua n 3. Sıra Milletvekili Adayı olarak karşınızda bulunan bu kardeşinize de kadın dayanışması çerçevesinde desteklerinizi esirgememenizi diliyorum.? şeklinde konuştu.