Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MHP`DEN `TREN` TEPKİSİ

MHP`DEN `TREN` TEPKİSİ

MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, İstanbul'dan yola çıkan ve çözüm sürecine sivil desteği amaçlayan `Barış Treni`nin Kayseri'ye gelmesine tepki gösterdi.


MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, İstanbul'dan yola çıkan ve çözüm sürecine sivil desteği amaçlayan `Barış Treni`nin Kayseri'ye gelmesine tepki gösterdi. Ersoy, "PKK'nın tüm söylemlerini nerdeyse seçim beyannamesi haline getiren AKP, ülkemizi dönülmez bir yola sokmaktadır. Bu yol, kan, ateş, acı ve bölünme ile doludur. Bu amaçlarına ulaşmak için türlü tuzaklarla aziz milletimizi kandırmaya, duygularıyla oynamaya çalışmaktadırlar. İktidar sahipleri ülkenin doğusunda ayrı, batısında ayrı konuşmaktadırlar. Bu bölünme yolunu, şimdi de Barış Treni adı altında yola çıkan İhanet Treni ile döşemektedirler. Bu İhanet Treni bu gün Kayserimize gelmiştir" dedi.
"Her türlü provokasyona açık bu tren saçmalığı insanları sokağa dökebilir, üzücü istenmeyen hadiseler yaşatabilirdi" diyen Ersoy, "Bu endişelerimizi ve ihanet treninin programının uygulanmaması kararlılığımızı Emniyet Müdürümüze ilettik. Sayın Emniyet Müdürümüz, hassasiyetlerimizi dikkate alarak programın uygulanmasını iptal ettirdi. Kayseri'nin bu tip üzücü hadiselerle anılmaması adına uyguladığı bu kararından, bu sağduyulu davranışından dolayı kendisine huzurlarınızda teşekkürü borç bilirim. Bu alçak oyunun sahipleri bilsin ki burası Kayseri, burada oyun bozulur" diye konuştu.