Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZDEMİR BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU

MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZDEMİR BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU

Milliyekçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri 1. Sıra Milletvekili adayı İsmail Özdemir, basın mensuplarıyla iftarda buluştu.

Milliyekçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri 1. Sıra Milletvekili adayı İsmail Özdemir, basın mensuplarıyla iftarda buluştu. Özdemir ?MHP bu süreci en verimli şekilde kullanarak gerek halkla buluşarak, gerek sivil toplum kuruluşları ziyaretleri resmi kuruluş ziyaretleri şeklinde teşkilatımızın yürüttüğü çalışmalarla belki iddialı bir söz olacak ama Kayseri´de en hazırlıklı siyasi parti olarak öne çıkıyoruz.? dedi.

MHP 1. Sıra Milletvekili adayı İsmail Özdemir, Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, bazı milletvekili adayları ve kentte görev yapan basın mensupları iftarda buluştu. İftarın ardından açıklama yapan il Başkanı Serkan Tok, ?Milliyetçi Hareket Partisi İl teşkilatı olarak, seçim kararı alındığından bugüne kadar sürekli sokaktayız. Türkiye´nin sorunlarını gayet iyi biliyoruz. Allah partimizin gücüne güç katsın. 15 Temmuz gecesi hain darbe Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından engellenmiştir. Dik duruşu darbeyi yönetenlere aynı zamanda onları yönetenlere, yukarıdaki uzantılarına karşı büyük bir milli duruştu. Genel Başkanımız bu şekilde hükümetin yanında olduğunu gösterdi.? İfadelerini kullandı.

?KARŞIMIZDAKİ İTTİFAK HAÇLI İTTİFAKI?

Başkan Tok tarihçi olduğunu belirterek, ?Karşımızdaki ittifakın adı ben tarihçiyim, haçlı ittifakıdır. 500 yıl önceki saldırıları ayrı bugün ki saldırıları ayrı. Bin yıldır bu Ülkeye saldıran bu örgüt bugün ekonomik terörle gerçekleştiriyor.? şeklinde konuştu. Milletvekili adayı İsmail Özdemir ise, basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek, ?MHP bu süreci en verimli şekilde kullanarak gerek halkla buluşarak, gerek sivil toplum kuruluşları ziyaretleri resmi kuruluş ziyaretleri şeklinde teşkilatımızın yürüttüğü çalışmalarla belki iddialı bir söz olacak ama Kayseri´de en hazırlıklı siyasi parti olarak öne çıkıyoruz.? diye konuştu.

Kayseri´de başarıyı yakalamak istediklerini söyleyen Özdemir, ?Netice ne olursa olsun MHP azminden, kararlılığından hiçbir şey kaybetmeden yerel seçimlere de hazırlanacaktır. Türkiye açısından bu seçimlerin anlamı büyük. Jeopolitik risklerin arttığı bir dönemde, bu risklerin giderek Türkiye´yi de etkilemeye başladığı bu süreçte MHP Cumhur İttifakı anlayışı çerçevesinde aziz vatandaşlarımızın karşısında çıkmıştır. Biz şimdiye kadar özellikle 15 Temmuz´dan bu yana Türkiye´nin karşısında bulunan bütün meselelerden ve bunların çözümü noktasında başarılı bir yol izlediğimiz kanaatindeyiz.? dedi.