Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

MTTB-DAVA ELEKTRİKLİ OTOMOBİL PROJE EKİBİNDEN,REKTÖR ÇALIŞ´A ZİYARET

MTTB-DAVA ELEKTRİKLİ OTOMOBİL PROJE EKİBİNDEN,REKTÖR ÇALIŞ´A ZİYARET

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bilim ve Teknoloji Merkezi tarafından bu yıl 8´incisi düzenlenen Turkish Airlines Science Expo´da ´Dijital Türkiye´ konseptli proje yarışmasında Usta Mucitler kategorisinde TÜBİTAK tasarım ödülü kazanan Erciyes Üniversitesi MTT

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bilim ve Teknoloji Merkezi tarafından bu yıl 8´incisi düzenlenen Turkish Airlines Science Expo´da ´Dijital Türkiye´ konseptli proje yarışmasında Usta Mucitler kategorisinde TÜBİTAK tasarım ödülü kazanan Erciyes Üniversitesi MTTB-DAVA adlı elektrikli otomobilin proje ekibi, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış´ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Kayseri Şube Başkanı Akın Kaya, MTTB-DAVA Elektrikli Otomobili Proje Danışmanı Prof. Dr. Duran Toksarı, Takım Kaptanı Gürkan Emecen ve proje öğrencilerinden Ali Faruk Külte, yarışma hakkında Rektör Çalış´a bilgi verdi. Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış ise, MTTB-DAVA Elektrikli Otomobil proje ekibini başarılarından dolayı tebrik etti. Rektör Çalış, araştırma üniversitesi olan Erciyes Üniversitesi´nde gerek akademik personel ve gerekse öğrencilerin, üniversitenin araştırma kimliğe katkı yapacak her türlü projelerine destek verdiklerini söyledi.