Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

?MÜHÜR VE YETKİ SİZDE?

?MÜHÜR VE YETKİ SİZDE?

Bakan Özhaseki, Başkan Çelik ile birlikte Akkışla´ya giderek halka hitap etti

 

 



Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Akkışla girişinde çiçeklerle karşılandı. Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül ve vatandaşların yer aldığı karşılamanın ardından konvoy halinde ilçe merkezine geçildi. Bakan Özhaseki ve Başkan Çelik´e ilçedeki hemen her traktörün evet pankartları ile katıldığı uzun bir konvoy eşlik etti.

Bakan Mehmet Özhaseki ve Başkan Mustafa Çelik, Akkışla merkezi ve toplantının yapılacağı Kadın ve Gençlik Merkezi´nde büyük bir ilgi ve alkışlarla karşılandı. Toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in yanı sıra AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve çok sayıda vatandaş katıldı. 




Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de konuşmasında, Bütünşehir Yasası´nın çıkmasıyla ilçelere yaptığı ziyaretleri hatırlattı ve bu ziyaretlerde verdikleri sözleri yapmak için çalıştığını dile getirerek, ?Yapamadıklarımı Kardeşim Mustafa geldi o takip ediyor ve birebir yapıyor. Bu yapılanları size bir lütuf diye değil ?Sizlerin duası yeter´ diyerek yapıyor. Yeni istekler var, elbette bunlar da yapılacak. Önemli olan dürüstçe yapılabilecekleri söylemek ve bunları yapmak. Sözlerimizi yerine getirince de işte böyle başımız dik karşınıza çıkıyoruz. Bizler uyum içinde çalışıyoruz. Birlikte beraberlikte rahmet var? diye konuştu.
Bakan Özhaseki 16 Nisan referandumuna da değinerek ?Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi, Türkiye´yi büyütecek, Türkiye´yi rahatlatacak, teröristleri ve katiller ordusunu toprağa gömecek bir sistem. Mühür sizde, yetki sizde. Akkışla´dan güçlü bir şekilde ?evet´ bekliyoruz? dedi.