Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

NEVSEHİR BELEDİYESİ VE ŞEHİT DERNEĞİ , ŞEHİT AİLESİNE SAHİP ÇIKTI

NEVSEHİR BELEDİYESİ VE ŞEHİT DERNEĞİ , ŞEHİT AİLESİNE SAHİP ÇIKTI

Şehit Ali Rıza Güneş´in Gülşehir´de bulunan ailesi şehidin cenazesi dolayısıyla tarladaki domatesi zamanında toplayamadı. Yaklaşık 22 ton dolayındaki ürün tarlada kaldı.

Şehit Ali Rıza Güneş´in Gülşehir´de bulunan ailesi şehidin cenazesi dolayısıyla tarladaki domatesi zamanında toplayamadı. Yaklaşık 22 ton dolayındaki ürün tarlada kaldı. Şehit ailesinin yardımına koşan Nevşehir Belediyesi ve Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği 22 ton dolayındaki domatesi satın alarak ücretsiz olarak Nevşehir´deki Şehit ve Gazi ailelerine, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmaya başladı. Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği´nin Nevşehir´de merkezine getirilen 22 ton domates kendilerine ulaşılan şehit ve gazi ailelerine ve ihtiyaç sahibi ailelere 100-150 kilo arasında dağıtıldı. 
Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, şöyle dedi;
"Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yine şehit ailelerimizin her zaman yanında olduğunu ve bugün de olmaya devam ettiğini bir kez daha gösterdi. Şehit ailemizin acısı nedeniyle tarlada kalan domatesini alarak şehit ve gazi ailelerimiz başta olmak ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtımını yaptık. Belediye Başkanı Hasan Ünver´e gösterdiği büyük katkıdan dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu sayede şehit ailemizin çok önemli bir sorununu belediyemizle birlikte çözme imkanı bulduk."