Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

NİĞDE CEZAEVİ´NDE HÜKÜMLÜLER İÇİN DİKİŞ KURSU AÇILDI

NİĞDE CEZAEVİ´NDE HÜKÜMLÜLER İÇİN DİKİŞ KURSU AÇILDI

Niğde Üniversitesi tarafından hazırlanan, Ahiler Kalkınma Ajansı´nın da, 2015 yılı Mali Destek Programı Sosyal Projesi kapsamında desteklediği "Neticede Her Şey Güzel Olacak" projesi ile Niğde E Tipi Kapalı Cezaevi´nde dikiş kursu açıldı.

Niğde Üniversitesi tarafından hazırlanan, Ahiler Kalkınma Ajansı´nın da, 2015 yılı Mali Destek Programı Sosyal Projesi kapsamında desteklediği "Neticede Her Şey Güzel Olacak" projesi ile Niğde E Tipi Kapalı Cezaevi´nde dikiş kursu açıldı.

80 hükümlünün katıldığı kursun açılışı Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Adli Yargı ve Adalet Komisyon Başkanı Onur Yerdelen, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Niğde Üniversitesi Rektörü Adnan Görür, Niğde Baro Başkanı Hüseyin Demirbilek ile daire amirlerinin katıldığı törenle yapıldı.

Törende konuşan Rektör Adnan Görür, projenin maliyetinin 120 bin TL olduğunu belirterek, projenin temel hedefinin tutuklu ve hükümlülerin gerçek hayata entegrasyonunu sağlamak ve tahliye olduklarında rahatlıkla iş bulabilecekleri bir meslek edinmelerine yardımcı olmak olduğunu söyledi.