Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ'NDEN ‘HAYATIMA YÖN VERİYORUM' PROJESİNE DESTEK

NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ

NUH Naci Yazgan Üniversitesi`nde (NNYÜ) görevli bir grup öğretim üyesi, Sarıoğlan`da düzenlenen "Hayatıma Yön Veriyorum" projesine katılarak öğrencilere meslek tanıtımı yaptı.

 

 NUH Naci Yazgan Üniversitesi`nde (NNYÜ) görevli bir grup öğretim üyesi, Sarıoğlan`da düzenlenen "Hayatıma Yön Veriyorum" projesine katılarak öğrencilere meslek tanıtımı yaptı.

NNYÜ ve Türk Anneler Derneği Kayseri Şubesi`nin desteğiyle Palas Ortaokulu tarafından Sarıoğlan`da "Hayatıma Yön Veriyorum" projesi kapsamında öğrencilere yönelik Mesleki Tanıtım Günleri düzenlendi.

Palas Ortaokulu ve Sarıoğlan Şehit Hacıbey Kaya Anadolu Lisesi`nde ayrı ayrı düzenlenen Mesleki Tanıtım Günleri`ne Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümleri, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme, İktisat, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümleri, Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde görevli öğretim üyeleri katılarak öğrencilere hem bölümleri hakkında bilgiler verdiler hem de meslek tanıtımı yaptılar.

Palas Ortaokulu, Palas Çok Programlı Anadolu Lisesi, Sarıoğlan Şehit Hacıbey Kaya Anadolu Lisesi, Sarıoğlan Kız Meslek Lisesi ve Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği etkinliklerde Nuh Naci Yazgan Üniversitesi öğretim üyeleri öğrencilerden gelen soruları da cevaplandırdılar. "Hayatıma Yön Veriyorum" projesinin koordinatörü Palas Ortaokulu Müdürü Kemal Koltuk, eğitim projesine verdikleri destekten dolayı Nuh Naci Yazgan Üniversitesi ve Türk Anneler Derneği`ne teşekkür ederek, "Biz ağaç yaş iken eğilir, sözü kapsamında ortaokul öğrencilerine erken yaşta meslek seçiminde yön verebilmek adına Hayatıma Yön Veriyorum projesini başlattık. Bu etkinliklerimiz farklı meslek guruplarının tanıtımıyla devam edecek" dedi.

Türk Anneler Derneği Şube Başkanı Fikriye Merdan ve yönetim kurulu üyeleri de düzenlenen "Mesleki Tanıtım günleri" etkinliklerine katıldı.