Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

NURSAÇAN ?ÜLKE GÜNDEMİNDE EKONOMİ İLK SIRADA OLMALIDIR?

NURSAÇAN ?ÜLKE GÜNDEMİNDE EKONOMİ İLK SIRADA OLMALIDIR?

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi´nin geleneksel hale gelen sanayiciler onuruna gerçekleştirdiği iftar yemeği 3 bin kişinin katıldığı programla birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirildi. İftar sonunda konuşan Başkan Tahir Nursaçan, ülke gündeminin il

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi´nin geleneksel hale gelen sanayiciler onuruna gerçekleştirdiği iftar yemeği 3 bin kişinin katıldığı programla birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirildi. İftar sonunda konuşan Başkan Tahir Nursaçan, ülke gündeminin ilk sırasında ekonominin yer alması gerektiğini söyledi.

 Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Kayseri OSB´de faaliyet gösteren sanayiciler başta olmak üzere ilimizde öğrenim gören yerli ve yabancı uyruklu öğrenciler ve diğer katılımcılar yoğun ilgi ile katıldı. Düzenlenen iftar programında konuşan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu  Başkanı Tahir Nursaçan, " Ramazan, hatalarımızla yüzleşme, kusurlarımızdan arınma ayıdır. Kendi halimize şükrederken, bütün insanlık için esenlik, huzur ve kardeşlik adına neleri yapabileceğimizi bir kez daha düşünme ayıdır.  En Büyük Arzumuz; yangın yerine dönen İslam coğrafyasının yaralarının bir an önce sarılması, huzura, barışa ve kardeşliğe kavuşmasıdır. İş dünyası olarak, sanayinin beklentilerine yeterince cevap verilmesi, ekonominin 1´nci sırada yer alması, yani  asıl gündeme dönülmesi  birinci önceliğimiz olmalıdır. Her türlü sanayi yatırımı yerine, ülkemiz için yüksek katma değer üretebilecek sanayi yatırımlarına yönelmeliyiz." dedi.