Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ÖDÜLLÜ MEDYA YARIŞMASI VE VEFA GECESİ TÖRENİ

ÖDÜLLÜ MEDYA YARIŞMASI VE VEFA GECESİ TÖRENİ

Ekonomi Bakanı Sayın Mustafa Elitaş, son olarak Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´nin düzenlemiş olduğu ?Ödüllü Medya Yarışması ve Vefa Gecesi Töreni"ne katılarak, ödül almaya hak kazanan basın mensuplarının ödüllerini verdi.

 
 
Ekonomi Bakanı Sayın Mustafa Elitaş, son olarak Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´nin düzenlemiş olduğu ?Ödüllü Medya Yarışması ve Vefa Gecesi Töreni"ne katılarak, ödül almaya hak kazanan basın mensuplarının ödüllerini verdi.
 
Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, ilçe belediye başkanları ile basın mensuplarının katıldığı ödül töreninde konuşan Bakan Sayın Elitaş, Kayseri´de gazetecilik mesleğinin bir asır öncesine dayandığını hatırlatarak, değerli basın mensuplarının başarılı çalışmalarını ödüllendirmek adına bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Bakan Sayın Elitaş, Kayseri´nin sürekli gelişen ve ilerleyen bir şehir olduğunu ve bunun gazete camiası adına da gelişime işaret ettiğine vurgu yaparak, bilgi ve iletişim çağı olan günümüzde gazetecilik mesleğinin önemine değindi.
 
Sorumluluk sahibi, doğru ve gerekli bilginin ulaştırılması açısından gazetecilere önemli görevler düştüğünü belirten Bakan Sayın Elitaş, özellikle son dönemlerde yaşanan ve milletin birlik, beraberliğini hedef alan terör olaylarının yayını konusunda sorumluluk içerisinde davranılması gerektiğinin altını çizdi.
 
Bakan Sayın Elitaş, son olarak basın camiası adına böylesine önemli bir organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, ödül alan gazetecileri, gazetecilik mesleğine gönül vermiş duayenleri tebrik etti.
an basın mensuplarına doğru bilgiye ulaşılması noktasında önemli görev düştüğünü belirterek, kamuya doğru ve güvenilir bilginin ulaştırılması noktasında çalışmalarından dolayı basın mensuplarının da bir kamu hizmeti yürüttüğünü ifade etti.
 
Vali Düzgün, son zamanlarda meydana gelen terör olaylarına da dikkat çekerek, bu elim olayların doğru bir şekilde yansıtılması ve doğru olmayan, asılsız bilgilerin vatandaşlara ulaştırılması noktasında hassasiyet gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi ve bu noktada hassasiyet gösteren değerli basın mensuplarına teşekkür etti.
 
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise, basın camiası adına önemli bir günde kendilerini yalnız bırakmayan başta Bakan Sayın Elitaş ve protokole teşekkür ederek, gazetecilik mesleğinin gelişmesi noktasında önemli çalışmalar gösteren değerli basın mensuplarını tebrik etti.
 
Konuşmaların ardından, düzenlenen yarışma sonunda yazılı haber, görsel haber, röportaj, spor, fotoğraf ve mizanpaj kategorisinde ödül almaya hak kazanan basın mensuplarının ödülleri Bakan Sayın Elitaş ve protokol üyeleri tarafından verildi.
 
Gecede ayrıca meslekte otuz yılını dolduran değerli basın mensuplarına da plaketleri Bakan Sayın Elitaş ve Vali Düzgün tarafından verildi. Günün anısına Bakan Sayın Elitaş ve protokole mensup kişilerin basın mensupları ile fotoğraf çektirmesinin ardından gece son buldu.