Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI BAĞIŞ

ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI BAĞIŞ

Ted Kayseri Koleji öğrencileri, biriktirdikleri okul harçlıklarını, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi´ne bağışladı.

 

 
 
Ted Kayseri Koleji öğrencileri, biriktirdikleri okul harçlıklarını, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi´ne bağışladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, TED Kayseri Koleji öğrencilerini ağırladı. Öğrencilerin ziyaretinin kendileri için anlamlı olduğunu belirten Yavuz, şöyle dedi:

"Lise öğrencilerimiz derneğimizi ziyarete geldi. Ziyareti anlamlı kılan öğrencilerimizin okul harçlıklarından topladıkları yardımı derneğimize bağış etmeleri oldu. Bizleri çok mutlu ettiler. Allah da bu öğrencilerimizi mutlu ve başarılı eylesin. Burada önemli olan öğrencilerimizin yaptıkları bağış değil. Önemli olan öğrencilerimizin şehit ve gaziliğin bilinci içerisinde bizleri hatırlamalarıdır. TED Koleji´ne müdürümüz, öğretmen ve öğrencilerimize bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum."

Öğrenciler de, "Şehit ve gazilere çok şey borçluyuz. Onların bu vatan için yaptıklarını unutmayacağız" diye konuştu.