Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

ÖĞRENCİLERDEN POLİSLERE MÜZİK ZİYAFETİ

ÖĞRENCİLERDEN POLİSLERE MÜZİK ZİYAFETİ

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. Yıldönümü nedeniyle Kayseri,İncesu Fatma Ömer Lütfi Arıkan Anadolu Lisesi öğrencileri Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli polisleri ziyaret ederek yanlarında getirdikleri müzik enstürmanları ile kon

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. Yıldönümü nedeniyle Kayseri,İncesu Fatma Ömer Lütfi Arıkan Anadolu Lisesi öğrencileri Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli  polisleri ziyaret ederek yanlarında getirdikleri müzik enstürmanları ile konser verdi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ziyaretinde öğrenciler polislere getirdikleri  müzik aletleriyle kendi yaptıkları güftelerle ile kahramanlık içeren türküler söyleyerek onlara sürpriz yaptı. Ayrıca öğrenciler kendi duygu ve düşüncelerinden esinlenerek yazdıkları mektupları da okuyarak toplum destekli polisleri duygulandırdı.

 Polislerin duygu dolu mektuplardan gözyaşlarını tutamadıkları göründü. Toplum Destekli Polislik görevlileri öğrencilerin yapmış olduğu bu sürpriz ve mutluluk verici ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.