Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

ÖĞRENCİLERE İŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ VERİLDİ

ÖĞRENCİLERE İŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ VERİLDİ

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu´nda İş Sağlığı ve Güvenliği haftası kapsamında yapılan programda, öğrencilere İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) eğitimi verildi.

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu´nda İş Sağlığı ve Güvenliği haftası kapsamında yapılan programda, öğrencilere İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) eğitimi verildi.

Melikgazi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile işbirliği halinde gerçekleşen programda, öğrencilere, Melikgazi Halk Eğitim Merkezi İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanları tarafından 1 gün süren eğitim verildi.
Eğitim sonunda ise öğrencilere sertifika takdim edildi. Sertifika programına katılan KAYÜ Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, öğrencilere hitaben iş sağlığı ve güvenliği konusunun önemine değindi. Rektör Karamustafa, ?Kayseri Üniversitesi olarak iş sağlığı güvenliği alanına hizmet eden meslek elemanlarını yetiştirmek, bu alanda bilgi üretmek, iş dünyasının bu konudaki problemlerine çözümler üretmek, en önemli gurur kaynaklarımızdan biridir. Üniversitemizin iş sağlığı ve güvenliği konusunda çalışanlara, öğrencilere ve toplumun tüm kesimlerine yönelik faaliyetleri önümüzdeki dönemlerde daha da artarak devam edecektir? diye konuştu.