Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ÖLDÜRDÜ,SONRA YAKTI

ÖLDÜRDÜ,SONRA YAKTI

Kayseri`de Murat Avşar`ı öldürüp, cesedini yaktığı suçlamasıyla aranan Adem P. yakalandı. Adem P., Avşar`ı kayınvalidesinden uzak durmadığı için öldürdüğünü söyledi.

Kayseri`de geçtiğimiz pazar günü 36 yaşındaki Murat Avşar`ı 5 kurşunla öldürüp, cesedini benzin dökerek yaktığı suçlamasıyla aranan 22 yaşındaki Adem P. yakalandı. Cinayet şüphelisi, Avşar`ı kayınvalidesi 38 yaşındaki H.A.`dan uzak durmadığı için öldürdüğünü söyledi.

 

5 KURŞUN SIKTI, SONRA YAKTI

Olay, Melikgazi ilçesi Danışmentgazi mahallesindeki boş arazide pazar günü meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 6 aydır ilişki yaşayan evli ve işsiz Murat Avşar ile eşinden boşanan H.A.`nın arası bozuldu. Avşar, H.A.`nın damadı olan ve berberlik yapan Adem P.`den kendilerini görüştürmesini istedi. Buna karşı çıkan Adem P. ile Murat Avşar tartıştı. Avşar pazar günü de Adem P.`nin evine giderek, H.A. ile görüşmek istediğini söyledi. Adem P., Murat Avşar`ı bu isteğinden vazgeçirerek, otomobille gezmeye gittiler. Danışmentgazi mahallesinden Hacılar ilçesine bağlanan yolda giderlerken, Adem P. ile Murat Avşar tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Adem P. yanında getirdiği tabancayla Murat Avşar`ı başından ve göğsünden vurarak öldürdü. Adem P. daha sonra otomobilde olduğu öne sürülen benzin bidonunu hem otomobile hem de Murat Avşar`ın cesedine dökerek ateşe verdi.