Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

ORGENERAL ÜNAL BÜYÜKŞEHİRİ ZİYARET ETTİ

ORGENERAL ÜNAL BÜYÜKŞEHİRİ ZİYARET ETTİ

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret etti.

 

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret etti. Başkan Çelik, Org. Ünal´a Kayseri´nin Hava Kuvvetleri Komutanlığı´nı ilgilendiren projeleriyle ilgili bilgi verdi.

Bir dizi ziyaret, denetim ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Büyükşehir Belediyesi´ni de ziyaret ederek Başkan Mustafa Çelik ile bir süre görüştü. Orgeneral Ünal´ı Büyükşehir Belediye Binası girişinde karşılayan Başkan Mustafa Çelik, ziyarette Org. Ünal´a özellikle üç projeyle ilgili detaylı bilgiler verdi.

Hava İkmal´in, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı´na taşınması ve Hava İkmal arazisine Şehir Parkı yapılması projesinin son durumuna ilişkin bilgi aktaran Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Başkanlık makamındaki dev ekrandan Hava İkmal´in taşınacağı bölgeyi gösterdi ve bu bölgenin Havacılık Üssü olabileceğini belirtti. Başkan Mustafa Çelik, Orgeneral Abidin Ünal´a Yeşilmahalle´de bulunan Havaalanı yanındaki cephaneliğin başka bir yere nakledilmesi ve NATO´ya ait akaryakıt istasyonu ile boru hatlarının taşınması gibi projeler hakkında da açıklamalarda bulundu.