Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

OSB KÜTÜPHANESİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

OSB KÜTÜPHANESİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kütüphanesi hizmete açıldı. OSB Başkanı Tahir Nursaçan, insanın her zaman bilgiye ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Bilgi çağında yaşıyoruz.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kütüphanesi hizmete açıldı. OSB Başkanı Tahir Nursaçan, insanın her zaman bilgiye ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Bilgi çağında yaşıyoruz. En fazla bilgi toplayacağımız kaynaklar ise, kitaplardır.  Okumak ruhu yüceltir ve insanlar size daha fazla değer verir" dedi.

Kayseri OSB idari bina içinde yer alan kütüphane hizmet vermeye başladı.  Kütüphane içinde Türkiye ve uluslararası istatistikler, ekonomik, sektör ve ülke raporları, süreli yayınlar ve çeşitli danışma kaynakları ile güncel ve tarihi kitapların da arasında olduğu pek çok eser yer alıyor. Kütüphaneye, ülke çapında çok sayıda kurum ve kuruluştan kitap desteği geliyor.

Kütüphaneye gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren OSB Başkanı Tahir Nursaçan, "Kütüphanedeki kitap sayısının artışından memnunuz ama bu sayının daha da artması gerekiyor. Okuyan insan her zaman bilgili ve hayatında başarılı olur. Bilgi çağında yaşıyoruz ve bizim en fazla bilgi toplayacağımız şeyler kitaplarımızdır. Okumak ruhu yüceltir ve insanlar size daha fazla değer verir. Cahillikten kurtulmanın yolu kitapları okumaktan geçer" diye konuştu.