Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

OSB YÖNETİMİ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

OSB YÖNETİMİ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'nde 750 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'nde 750 öğrenci karne heyecanı yaşadı. 2014-2015 eğitim öğretim yılının birinci dönemini takdirle bitiren öğrenciler, OSB yönetim kurulu tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi. Takdir alan öğrenciler yanı sıra kitap okumada ve sportif alanda başarı elde eden öğrencilere de çeşitli hediyeler verildi. 

Başarılı öğrencilere hediyelerini İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sezai Çamdalı, OSB yönetim kurulu üyeleri Mehmet Sarıalp, Ercan Nalbantoğlu ve Denetim Kurulu Üyesi Erdoğan Aslan takdim etti. Törende konuşma yapan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Denetim Kurulu Üyesi Erdoğan Aslan, öğrencilerin boş zamanlarında mutlaka öğrenmek için çaba harcamaları gerektiğini söyledi. Öğrencilerin kendilerini gelecek adına daha iyi yetiştirmesi gerektiğini belirten Erdoğan Aslan, "Bizler yıllarca Organize Sanayi Bölgemizde böyle bir okul kurmayı hayal ettik. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Hasyüncü'nün ve diğer yönetim kurulu üyelerimizin girişimleri neticesinde okulumuzu hizmete açtık. Burada eğitim faaliyetlerinin eksiksiz devam ettiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Fakat öğrencilerimiz kendilerini geleceğe çok iyi hazırlamalı. Boş zamanlarını öğrenmek için fırsata dönüştürmeli. Özellikle Kayseri'den başlayarak tarihi yerleri gezip tarihi miraslarımızı daha yakından öğrenmeliler. Bunun yanı sıra yabancı dil eğitimi de büyük önem taşıyor. Öğrencilerimiz yabancı dile de ayrı önem verip en az bir yabancı dil öğrenerek alanlarında kendilerini en iyi şekilde yetiştirmeliler." dedi.

Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Okul Müdürü Orhan Bayar ise Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulunun eğitime büyük önem verdiğini belirtti. Orhan Bayar, "Okulumuz eğitim öğretimde üçüncü yılını geride bırakıyor. 2015-2016 eğitim öğretim yılında ilk mezunlarımızı vereceğiz. Başarı oranımızı her geçen gün artırıyoruz. Özellikle son dönemlerde sportif alanda da okulumuz büyük başarılar elde etti. OSB yönetiminin desteğini yanımızda hissetmek motivasyonumuzu artırıyor. Bugüne kadar ihtiyaç duyduğumuz her alanda yanımızda olan ve bizlerden desteklerini esirgemeyen OSB yönetimine teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.