Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

OTO TAMİRCİSİ BASKININDA YANLIŞLIKLA VURMUŞ

OTO TAMİRCİSİ BASKININDA YANLIŞLIKLA VURMUŞ

Geçen pazartesi günü oto tamirhanesine pompalı tüfekle ateş açıp, 1 kişinin ölümü ve 2 kişinin de yaralanmasırna neden olan 3 şüpheli yakalandı. Saldırıda ölen 17 yaşındaki  Ali Türkmen´in, orada tesadüfen bulunduğu ve olayla ilgisinin bulunmadığı ortaya

Geçen pazartesi günü oto tamirhanesine pompalı tüfekle ateş açıp, 1 kişinin ölümü ve 2 kişinin de yaralanmasırna neden olan 3 şüpheli yakalandı. Saldırıda ölen 17 yaşındaki  Ali Türkmen´in, orada tesadüfen bulunduğu ve olayla ilgisinin bulunmadığı ortaya çıktı.

Önceki gün merkez  Melikgazi İlçesi Orta Sanayi´deki bir oto tamircisine, kimliği belirlenemeyen kişiler, otomobil içinden pompalı tüfek ve tabancayla ateş açtı. Saldırıda, o sırada tamircide bulunan 34 yaşındaki Yusuf Gülener, 19 yaşındaki Mehmet Özden ve  Ali Türkmen yaralandı. Yaralılar, oto tamirhanesinin sahibi  Ali Suna tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Türkmen, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Özden ve Gülener´in ise tedavileri sürüyor.

Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin olayın zanlılarını yakalamak için başlattığı çalışma sonucu, A.S., E.E. ve Tülay İ. adlı kadın yakalandı. Zanlılar, polisteki ifadelerinde olayın A.S. ile Yusuf Gülener arasındaki bir para anlaşmazlığından kaynaklandığını, olay yerinde tesadüfen bulunan  Ali Türkmen ve akrabası Mehmet Özden´in yanlışlıkla vurulduklarını söyledi. Polisteki işlemleri tamamlanan zanlılar, Adli Tabiplikte sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye gönderildi.