Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ÖZVATAN´DA MHP´LU DEMİR MAZBATASINI ALDI

ÖZVATAN´DA MHP´LU DEMİR MAZBATASINI ALDI

Kayseri´nin Özvatan ilçesinde MHP´den Belediye Başkanı seçilen Halit Demir, mazbata almaya giderken yolda aracı bozulan vatandaşa makam aracından akü takviyesi yaparak, yardım etti.

Kayseri?nin Özvatan ilçesinde MHP´den Belediye Başkanı seçilen Halit Demir, mazbata almaya giderken yolda aracı bozulan vatandaşa makam aracından akü takviyesi yaparak, yardım etti. Başkan Halit Demir, daha sonra meclis üyeleriyle birlikte mazbatasını aldı.
MHP´den Özvatan Belediye Başkanı seçilen Halit Demir, mazbatasını almak için Adalet Sarayına kendi kullandığı makam aracıyla gittiği sırada, bir vatandaşın aracını çalıştıramadığını görünce yardım için durdu. Aracının çalışmadığını söyleyen vatandaşa makam aracından akü takviyesi yaparak çalıştırmasını söyledi. Direksiyon başına geçen Başkan Halit Demir, aracın çalışması için yardımcı oldu. Başkan Demir, araç çalıştıktan sonra adliyeye gelerek, meclis üyeleri İbrahim Carlak, Ali Horoz, Mehmet Çınar, Eşref Turgut ve Hacı Mehmet Keklik ile birlikte mazbatasını aldı.