Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

PANDEMİ DOKTORU KALKAN : SAĞLIĞIMIZDAN DA OLSAK YOLA DEVAM EDECEĞİZ

PANDEMİ DOKTORU KALKAN : SAĞLIĞIMIZDAN DA OLSAK YOLA DEVAM EDECEĞİZ

Kayseri Şehir Hastanesi'nde 7 aydır pandemi ile mücadele eden ve babası Süleyman Kalkan'ı da koronavirüsten kaybeden Dr. Mehmet Seyhan Kalkan, "Biz bu koronavirüs savaşında kendimizi ordunun en önündeki askerler gibi görüyoruz.

Kayseri Şehir Hastanesi'nde 7 aydır pandemi ile mücadele eden ve babası Süleyman Kalkan'ı da koronavirüsten kaybeden Dr. Mehmet Seyhan Kalkan, "Biz bu koronavirüs savaşında kendimizi ordunun en önündeki askerler gibi görüyoruz. Sağlığımızdan da olsak, canımızdan da olsak yola devam edeceğiz" dedi.
Kayseri Şehir Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı ve Pandemi Yoğun Bakım Sorumlusu Dr. Mehmet Seyhan Kalkan, koronavirüs salgınına karşı 7 aydır mücadele göstererek, hastaları iyileştirmek için mücadele veriyor. Geçen 20 Eylül'de koronavirüse yakalanan babası Süleyman Kalkan'ı kaybeden Dr. Mehmet Seyhan Kalkan, bazı vatandaşların koronavirüs salgınını ciddiye almadığını belirterek, "Pandemi ile mücadele bizim açımızdan zor gidiyor. Bizi asıl zorlayan da bazı vatandaşlarımızın bizim bu yaşadığımız zorluklardan haberi yokmuş gibi davranmalarıdır. 6 aydır başkalarına hastalık bulaştırmamak adına bütün sosyal aktiviteleri kısıtladım. Torunum oldu, hastalık bulaştırmamak için görmedim. Biz, çalışacağız. Emeklerimiz helal olsun. Biz bu koronavirüs savaşında kendimizi ordunun en önündeki askerler gibi görüyoruz. Sağlığımızdan da olsak, canımızdan da olsak yola devam edeceğiz; ama insanlar bize katkı sağlamıyorlarsa bari engel de olmasınlar" diye konuştu. Dr. Kalkan, koronavirüse yakalanan hastaların temaslılarını doğru bildirmesi gerektiğini de kaydetti.