Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

?PKK´YI DA BİTİRİRİZ, FETÖ´YÜ DE?

?PKK´YI DA BİTİRİRİZ, FETÖ´YÜ DE?

Bakan  Mehmet Özhaseki,  Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Argıncık Amatör Spor Tesisleri Temel Atma ve Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Dağıtımı törenine katıldı

Bakan  Mehmet Özhaseki,  Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Argıncık Amatör Spor Tesisleri Temel Atma ve Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Dağıtımı törenine katıldı Törene katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de Kayseri´nin en büyük kazancının kendi içimizdeki birlik ve beraberlik olduğunu vurguladı. 15 Temmuz´da yaşadığımız hain girişime de vurgu yaparak o dönemde Avrupa ülkelerinin geçmiş olsun dahi diyemediklerini ifade eden Bakan Özhaseki, hain teröristlere Avrupa´da her eylemin serbest olduğunu; ancak Bakanların konuşmasının yasaklandığını söyledi. Bu çerçevede gençlerden kendi değerlerine sahip çıkarak dünyaya açılmalarını isteyen Bakan Mehmet Özhaseki, ancak bu şekilde mücadele edilebileceğini kaydetti. Bakan Özhaseki, sözlerinin sonunda ?PKK´yı da bitiririz, FETÖ´yü de? dedi ve bu azmin ülkemizde bulunduğunu söyledi.

Bakan Özhaseki, "Kayseri´nin her köşesinde tırnaklarımızın izi vardır. Bugün de yerime gelen  Mustafa Çelik ve diğer ilçe belediye başkanları,  Kayseri´yi hizmetleri ile ayağa kaldırıyorlar. Bizler, Müslüman Türk toplumu olarak bayrağımız devamlı dalgalansın, ezanımız okunsun diye canımızı her an verebilecek yapıdayız. Bayrak ve ezan için canımızı veririz. Böyle yapmakta çok haklıyız. 15 Temmuz´da ülkemize hain bir darbe girişimi gerçekleştirildi. Birçok insan gövdesini siper etti. Batı ise yaşanan bu olayı görmezden gelip geçmiş olsun bile diyemedi" diye konuştu.

Konuşmaların ardından amatör spor tesislerinin temeli atıldı ve amatör spor kulüplerine Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan spor malzemeleri dağıtıldı.