Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

RAHMET VAKFI 3 BİN KİŞİLİK PİLAV DAĞITTI

RAHMET VAKFI 3 BİN KİŞİLİK PİLAV DAĞITTI

Kayseri´de Rahmet Sosyal Hizmetler ve Yardım Vakfı kuruluşlarının 20´nci yıldönümü nedeniyle 3 bin kişiye pilav dağıttı.

Kayseri?de Rahmet Sosyal Hizmetler ve Yardım Vakfı kuruluşlarının 20´nci yıldönümü nedeniyle 3 bin kişiye pilav dağıttı.

Rahmet Sosyal Hizmetler ve Yardım Vakfı kuruluşlarının 20´nci yıldönümünü nedeniyle, Zeynel Abidin Türbesi önünde etkinlik gerçekleştirildi. Burada 3 kişiye pilav dağıtıldı. Vakfın Kurucu Başkanı Sultan Açıkgöz, gönül birliği içinde yardım yaptıklarını söyledi. Vakıf olarak 3 bin aileye yardım yaptıklarını ifade eden Başkan Açıkgöz, "Vakıf olarak 20´inci yaşımızı doldurduk. Gönül birliği içinde yaşlılarımıza yardımlar götürdük. İnsanlarımızın da ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Bugün de bu kapsamda 3 bin kişilik yemek dağıtımı yaptık. 20 yılda 3 bin yaşlı aileye yardım götürdük. Biz vakıf olarak toplu kurbanlar kestiriyoruz. Onları da ailelerimize dağıtıyoruz. Ailelerin neye ihtiyacı varsa bunu karşılıksız bir şekilde yapmak için çalışıyoruz" dedi.