Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

RAMAZAN SOKAĞI İLAHİLERLE KAPANDI

RAMAZAN SOKAĞI İLAHİLERLE KAPANDI

Ramazan ayını tüm güzellikleriyle yaşamak isteyenlerin uğrak mekanı olan Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı sona erdi.

Ramazan ayını tüm güzellikleriyle yaşamak isteyenlerin uğrak mekanı olan Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı sona erdi. Ramazan Sokağı´nın son gününe Ünlü Sanatçı Halil Necipoğlu katılarak birbirinden güzel ilahiler seslendirdi.

Büyükşehir Belediyesi´nin Mimarsinan Parkı´nda oluşturduğu Ramazan Sokağı halkın büyük ilgisiyle Kayseri´nin huzuruna katkı verdi. Her gün iftardan önce hizmet vermeye başlayan Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı, iftar sonrası Kayseri´nin dört bir köşesinden ziyaretçi akınına uğradı.

Ramazan Sokağı´nda bu mübarek ayı doyasıya yaşamak isteyenler son gün programında Ünlü Sanatçı Halil Necipoğlu´nu izlediler. Halil Necipoğlu´nun ilahi dinletisine Kayseri halkı büyük ilgi gösterdi. Halil Necipoğlu konser sonrası ayakta alkışlandı.

Programın ardından Büyükşehir Belediyesi KAYTUR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçın Halil Necipoğlu´na teşekkür ederek çiçek verdi. Daha sonra da her gece olduğu gibi yine çekilişler yapılarak talihli izleyicilere hediyeler verildi.