Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

RAMAZAN SOKAGINDA HUZUR

RAMAZAN SOKAGINDA HUZUR

Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı birbirinden farklı etkinliklerle devam ediyor. Ramazan Sokağı´nın konukları arasına İlahiyatçı-Yazar Dr. Adem Ergül de eklendi.

 

   
 
 
 
 

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı birbirinden farklı etkinliklerle devam ediyor. Ramazan Sokağı´nın konukları arasına İlahiyatçı-Yazar Dr. Adem Ergül de eklendi.

Her gün saat 16.00´da açılan Mimarsinan Parkı´ndaki Ramazan Sokağı´nda iftar sonrası çocuklar için hikayeler, oyunlar, yarışmalar ve çeşitli gösteriler yapılıyor. Teravih namazı sonrası ise her gün farklı bir konuğun katılımıyla Ramazan akşamlarına renk katılıyor.

Ramazan´ın her rengini bünyesinde bulunduran ve bizlerle buluşturan Ramazan Sokağı´na Dr. Adem Ergül de katıldı. İlahiyatçı-Yazar Adem Ergül, Kayseri´nin müstesna Ramazan Sokağı´nda olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek sözlerine başladı ve bu güzel programları düzenleyen Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür etti. Ramazan ayının Allah´ın bereketlerinin sağanak halinde yağdığı bir ay olduğunu ifade eden Adem Ergül, bu bereketten istifade etmek için en başta azami derecede istek gerektiğini belirtti ve herkesi Ramazan ayının feyiz ve bereketinden faydalanmaya çağırdı.

Adem Ergül ile yapılan söyleşi esnasında İmam Hatip öğrencileri de ilahiler seslendirdi. Gecenin sonunda ise Adem Ergül ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Veli Böke´nin çekilişleriyle şanslı izleyicilere çeşitli hediyeler verildi.

Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı önümüzdeki günlerde de Ramazan´ın her rengini bünyesinde taşıyarak devam edecek. Bu hafta Ramazan Sokağı´na katılacak konuklar şunlar olacak:

13 Haziran Süleyman Erguner ile Ney-İlahi Dinletisi

14 Haziran İbrahim Sadri ile Şiir Dinletisi

15 Haziran Sami Savni Sözer ile İlahi Dinletisi

16 Haziran Tiyatro-Mus´ab Bin Umeyr

17 Haziran Prof. Dr. Mehmet Çelik ile Söyleşi

18 Haziran Agah ile Tasavvuf Müziği Konseri

19 Haziran Grup Tillo Dinletisi