Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

RAMAZAN´DA KAYSERİ´DE ETKİNLİKLER...

RAMAZAN´DA  KAYSERİ´DE ETKİNLİKLER...

Ramazan ayı boyunca Kayseri Park´ta; Ramazan´ın vazgeçilmezi Karagöz-Hacivat gölge oyunu, sema gösterileri ve yarışma programlarının yanı sıra ünlü yazarlar ve jonglör gösterileri de Kayserililer ile buluşacak.

Ramazan  ayı boyunca Kayseri Park´ta;   Ramazan´ın vazgeçilmezi Karagöz-Hacivat gölge oyunu, sema gösterileri ve yarışma programlarının yanı sıra ünlü yazarlar ve jonglör gösterileri de Kayserililer ile buluşacak.

Ramazan ayı boyunca hafta içi günlerde 17:00 ? 19:00 ve 20:30 ? 22.30 saatleri arasında Kayseri Park etkinlik alanına kurulan yarışma parkurlarında çocuklar doyasıya eğlenecek. Etkinlik alanında minik ziyaretçileri yedi farklı yarışma parkuru bekliyor. Oyunlarda başarılı olan minikler hediye puanlar kazanarak, şenlik dükkanından hediyelerini alabilecekler. Ayrıca ,Ramazan ayı boyunca her Cuma, saat 21.30´da sema gösterisi yapılacak.

Kayseri Park, Ramazan ayında hafta sonları için de iftar öncesi ve iftar sonrası dopdolu bir program hazırladı. Kayseri Park, araştırmacı-yazar Mehmet Fatih Çıtlak,  Jonglör Kerem Eser, ünlü yazar Sinan Yağmur, şair-yazar ve radyocu Kahraman Tazeoğlu gibi birbirinden ünlü isimleri ziyaretçileriyle buluşturacak. Ayrıca 26-27 Mayıs ve 2-3-9-10 Haziran tarihlerinde 21:30´da başlayacak olan Karagöz-Hacivat gölge oyunu ve kukla gösterileri Kayseri Park´a gelenlerin keyfine keyif katacak. Ramazan ayında saat 23.00´e kadar hizmet verecek olan Kayseri Park´ta ziyaretçiler hem alışveriş hem de eğlencenin keyfini yaşayacak.

Düzenlediği birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerle, çocukların en sevdiği alışveriş merkezi olan Kayseri Park AVM, illüzyonist ve jonglör Kerem Eser´i çocuklarla buluşturuyor?
TRT ekranlarından tanıdığımız paytak ve gösteri dünyasının sevilen ismi Kerem Eser, Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi´nde, sevenleri ile buluşacak. Jonglörlük, illüzyon, tek tekerlekli bisiklet ve gösteri sanatlarında profesyonel çalışmaları olan Kerem Eser, 19-20 Mayıs ´ta   Kayseri Park´a geliyor.