Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

SAADET PARTİSİ MELİKGAZİ İLÇE TEŞKİLATI ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

SAADET PARTİSİ MELİKGAZİ İLÇE TEŞKİLATI ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

?Saadet Partisi Kayseri Melikgazi İlçe Başkanlığı tarafından haftalık olarak gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerinin 17.si bu hafta kiçikapu bölgesinde faaliyet gösteren esnaflarımızı ziyaret ederek tamamlanmıştır.

Saadet Partisi Kayseri Melikgazi İlçe Başkanlığı tarafından haftalık olarak gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerinin 17.si bu hafta kiçikapu bölgesinde faaliyet gösteren esnaflarımızı ziyaret ederek tamamlanmıştır.

Ziyaretler sonrası değerlendirmelerde bulunan İlçe Başkanı Sn.Sinan AKTAŞ ´´Görünen o ki; Esnafımız bankalara mahkum bırakılmıştır. Günlük kazancının tamamını akşam kepengini kapatır kapatmaz bankalara teslim etmek zorunda bırakılmıştır. Bu da üretimi olmayan tüketime dayalı ekonomik döngünün kaçınılmaz sonudur. Bağ-Kur primlerini ödeyemeyen esnaf sayımız ciddi rakamlara ulaşmıştır´´ dedi. AKTAŞ ayrıca   ´´Son dönemde yapılan zamların esnafımızı doğrudan ve dolaylı olarak etkilemiştir. Hükümetin yanlış ekonomik politikalarının bedelini esnafımız en ağır şekilde ödemektedir´´ dedi.