Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

SALDIRGAN CHP´Lİ ÇIKTI

SALDIRGAN CHP´Lİ ÇIKTI

CHP Kayseri Kocasinan İlçe Teşkilatı´na dün camları kırarak girdikten sonra içerideki eşyalara zarar veren ve polis tarafından gözaltına alınan Özgür Terazi´nin (29) parmak izinden saldırıyı gerçekleştiren kişi olduğu saptandı

CHP Kayseri Kocasinan İlçe Teşkilatı´na dün camları kırarak girdikten sonra içerideki eşyalara zarar veren ve polis tarafından gözaltına alınan Özgür Terazi´nin (29) parmak izinden saldırıyı gerçekleştiren kişi olduğu saptandı. Özgür Terazi´nin aynı zamanda CHP Kocasinan üyesi olduğu ortaya çıktı. 2011 yılından beri Kocasinan CHP ilçe teşkilatının üyesi olan ve partide aktif görev aldığı belirlenen Terazi´nin çok sayıda kasten yaralama suçundan hakkında işlem yapıldığı, bu olayı gerçekleştirmeden önce de uyuşturucu madde kullandığı anlaşıldı. 
CHP POLİTİKALARINA TEPKİ İÇİN YAPMIŞ
Gözaltına alınan terazi´nin verdiği ifadesinde CHP politikalarını beğenmediği için bu eylemi gerçekleştiğini itiraf ettiği öğrenildi. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Özgür Terazi, nöbetçi Mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.