Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

SAMİ DEDEOĞLU´NDAN HACILARA ZİYARET

SAMİ DEDEOĞLU´NDAN HACILARA ZİYARET

Ak Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici´yi makamında ziyaret ederek, belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

 

Ak Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici´yi makamında ziyaret ederek, belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Hacılar Belediyesi´nin önemli hizmetler yaptığını ifade eden Dedeoğlu, "Burada gerçekleştirilen Kentsel dönüşüm projesinden dolayı Başkanımızı tebrik ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Doğan Ekici´de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ?Bizler Hacılar için çalışmaya gayret gösteriyoruz. Vekillerimizin de her zaman yanımızda olduğunu biliyor ve burada gerçekleştirdiğimiz yatırımlara olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. ? dedi.

Hacılar Belediyesi ziyaretinden sonra Kentsel Dönüşüm ofisini de ziyaret eden Dedeoğlu burada yaptığı açıklamada ?Ülkemizde birçok yerde kentsel dönüşüm projesi gerçekleştiriliyor. Hacılar İlçesinde gerçekleştirilen ve 200 milyon liraya mal olacak olan Kentsel Dönüşüm Projesini çok beğendim. Binaların yerleşimi ve özellikle yeşil alanların fazlalığı çok güzel planlanmış. Bizler Milletvekilleri olarak belediyelerimizin projelerine her zaman destek oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz. ? şeklinde konuştu.