Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

SANAYİCİLERDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER DANIŞMANLIĞI

SANAYİCİLERDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER DANIŞMANLIĞI

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Nebi Doğan, sanayiciler ile Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) arasında kariyer danışmanlığı ortaklığı yapıldığını belirterek, "İkinci ve üçüncü kuşaktan oluşan sanayicilerimiz, öğrencilerimize ilerle

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Nebi Doğan, sanayiciler ile Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) arasında kariyer danışmanlığı ortaklığı yapıldığını belirterek, "İkinci ve üçüncü kuşaktan oluşan sanayicilerimiz, öğrencilerimize ilerleyen zamanlarda hayatına yön verecek tecrübe paylaşımında bulunacak" dedi.
KAYSERİ Sanayi Odası ile Abdullah Gül Üniversitesi arasında ´Kariyer Danışmanlığı Eğitimi´ temalı program düzenlendi. KAYSO Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Nebi Doğan ve Erkut Korkmaz başkanlığında düzenlenen programa sanayiciler ve AGÜ öğretim görevlileri katıldı. KAYSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Nebi Doğan, üniversite ile sanayi iş birliğine katkı sunmak için Üniversite ile KASYO arasında kariyer danışmanlığı ortaklığı yaptıklarını, bu bağlamda hem eğitim hem de tanışma toplantısının ilkini gerçekleştirdiklerini söyledi.
Doğan, ilerleyen günlerde KAYSO üyesi sanayicilerin öğrencilere kariyer danışmanlığı yapacağını belirterek, "Özellikle ikinci ve üçüncü kuşaktan oluşan sanayicilerimiz, öğrencilerimize ilerleyen zamanlarda hayatına yön verecek tecrübe paylaşımında bulunacak. Öğrencilerin iş hayatını anlamaları ve kariyer planlaması yapmaları adına çok önemli bir iş birliği olduğunu düşünüyorum. Bundan sonraki aşamada üniversitemiz tarafından öğrencilerimiz belirlenecek ve sanayicilerimiz danışmanlık yapmaya başlayacak. Güzel ve faydalı bir etkinlik oldu" diye konuştu.