Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

SARIOĞLAN BELEDİYE BAŞKANI BAŞKAN YILDIZ, PALAS´TA ?HALK GÜNÜ ? TOPLANTISI YAPTI

SARIOĞLAN  BELEDİYE BAŞKANI  BAŞKAN YILDIZ, PALAS´TA ?HALK GÜNÜ ? TOPLANTISI YAPTI

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, göreve geldiği 30 Mart 2014´ten bu güne neler yaptığının hesabını ilk olarak, doğup büyüdüğü Palas mahallesinde verdi.


 Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, göreve geldiği 30 Mart 2014´ten bu güne neler yaptığının hesabını ilk olarak, doğup büyüdüğü Palas mahallesinde verdi. Başkan Yıldız ?Benim ve bir çok insanın hayalinde bile göremeyeceği bu makama beni sizler getirdiniz. Omuzumdaki yükü artırdınız. Bende sizlere layık olmak ve daha çok hizmet getirmek için gece-gündüz çalışıyoruz. Bana hakkınız geçti. Helal edin. Benimde hakkım sizlere helal olsun. Bizleri kesinlikle eleştirin. Ama eleştirirken yapıcı olun, proje getirin ki Sarıoğlan´ı ve mahalleleri kalkındıralım´ dedi.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Palas´ta bulunan eski belediye binasının da içinde bulunduğu Şehit Cafer Varol parkı içindeki sosyal tesiste vatandaşlarla bir araya geldi. Yaklaşık iki yıl içinde 6 belediyeden aldığı borçlar, alacaklılar, mahkemeler, soruşturmalar nedeniyle nasıl zor günler geçirdiklerini belirten başkan Yıldız, bu nedenle art niyetli kişilerin yaptığı şikayetlerin önlerine her zaman büyük engel oluşturduğunu tekrarladı. Haklı olanlar dışında  sadece yıpratma ve hazımsızlık nedeniyle şikayet edenlere kesinlikle hakkını helal etmediğini, ahirette görevi engellediği ve hizmeti aksattığı için halk adına hesap soracağını kaydeden Yıldız, Palas´ın Kayseri´nin en güzel mahallelerinden biri haline geldiğini açıkladı.

Başkan Yıldız daha sonra toplantıya katılan vatandaşların birbirinden ilginç sorularını yanıtladı.