Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

SARIOĞLAN BELEDİYE BAŞKANI PROJELERİNİ SARIOĞLAN ?HALK GÜNÜ´NDE ANLATTI

SARIOĞLAN  BELEDİYE BAŞKANI  PROJELERİNİ SARIOĞLAN ?HALK GÜNÜ´NDE ANLATTI

Seçildiği günden bu güne kadar yaptıkları ve kalan sürede neler yapacaklarını düzenlediği ?halk günü´nde Sarıoğlan halkına anlatan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ?Bu toplantılara katılın, yaptığımız yanlış ve hata varsa hesap sorun konuşun. Ama arkamı

 

 

 

Seçildiği günden bu güne kadar yaptıkları ve kalan sürede neler yapacaklarını düzenlediği ?halk günü´nde Sarıoğlan halkına anlatan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ?Bu toplantılara katılın, yaptığımız yanlış ve hata varsa hesap sorun konuşun. Ama arkamızdan konuşarak Sarıoğlan´ın kalkınmasına engel olmayın. Kaybeden ben değil Sarıoğlan oluyor´ dedi.

Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İlçe başkanı Ahmet Cerit, belediye başkan yardımcısı Yusuf Akbulut, belediye meclis üyeleri Bahri Aktar, Mustafa Savaş, Mehmet Tatlı ile çok sayıda vatandaş katıldı. Dedikodular ve şikayetler nedeniyle yaklaşık 2 yılda 21 kez soruşturma geçirdiğine dikkat çeken Başkan Ali Osman Yıldız ?Bana iftira atan ve engel olanlarla Allah´ın huzurunda hesaplaşacağız. Onlar benden çok benim hizmetlerimi, projelerimi engelleyerek Sarıoğlan´ın gelişmesine ve halka hizmetleri engelliyorlar. Dedikodu yapanlar gelip işte burada herkesin önünde varsa benim ve ekibimin hatası hesap sorsunlar´ diye konuştu.

Başkan Ali Osman Yıldız, yapılması düşünülen  ve yapılan fabrika, silo, güneş enerji sistemi, Bünyan suyu, Bahçecik sulama suyu, Organize Hayvancılık merkezi ile hayvan pazarı, organik tarım, TOKİ evleri, doğalgaz, arıtma tesisi, kadın ve gençlik merkezleri, parklar gibi bir çok konuda bilgi verdi. Bu projelerin hayata geçmesi ile Sarıoğlan´a tersine göçün artacağını tekrarlayan başkan Yıldız, ilçeyi terk edenlerin çoğunun iş bulamadığı ve karnını doyuramadığı için başka bölgelere gittiğinin altını çizdi. Başkan Yıldız, tersine göçün gerçekleşmesi için kalıcı ve iş istihdamını artıran projelerin hayata geçmesi olduğunu belirterek şöyle konuştu.

?Kimsenin hakkını kimseye yedirmem. Beni bu makama sizler getirdiniz. O zaman sizler benden hesap sorabilirsiniz. Ben göreve geldiğim gün parti rozetimi çıkarttım. Hiç kimse benimle görüşmek isteyipte kapıdan dönmedi. Çünkü bizler sizlerin hizmetkarıyız. Gece-gündüz çalışıyorsam, amacım Sarıoğlan´ın kalkınması ve gelecek kuşaklara gelişmiş örnek ve model bir ilçe bırakmak için. Ben ne zaman yatırımları ve projeleri takip için Ankara´ya gittiysem arkamdan olmadık dedikodu yaptılar. Bu nasıl bir zihniyet. Bende insanım. Ama dedikodu yapanlar, Sarıoğlan´ın kalkınması için öneri ve projelerle gelsinler. Gençlerimiz, başka yerlerde çalışmasınlar.  Burada fabrikalar, tesisler yapalım burada kalsınlar. Doğduğu ve doyduğu yeri terk etmesinler.?

Başkan Yıldız, ilçenin görüntüsünü değiştirmek için ana yolların üzerinde makyaj hizmetler yaptıklarını, ama bundan sonra virane görünümlü eski binaların kesinlikle yıkılacağını, Üniversiteye bağlı bir yüksekokul ya da fakültenin ilçeye getirilmesi için alt yapıyı oluşturacak meslek liselerine ağırlık vereceklerini, tarım ve hayvancılık yatırımları, TOKİ evleri ile nüfusun artarak yapılabileceğini sözlerine ekledi.

AK Parti ilçe başkanı Ahmet Cerit´te, zaman zaman kendisine dertlenenlerin bu tip toplantılarda açık ve net konuşmasını isterken ?Benim omuzlarımdaki yükü hafifletin´ diye konuştu.

Daha sonra başkan Ali Osman Yıldız, vatandaşların sorularını yanıtladı.