Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

SARIOĞLAN BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, ÇİFTÇİ VE BESİCİLERLE İLÇENİN GELECEĞİNİ KONUŞTU

SARIOĞLAN  BELEDİYE BAŞKANI  YILDIZ, ÇİFTÇİ VE BESİCİLERLE İLÇENİN GELECEĞİNİ KONUŞTU

Makamında çiftçi ve besicilerle, Sarıoğlan´ın geleceği ile ilgili bir değerlendirme toplantısı yapan Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ´Bu vatan, millet ve Sarıoğlan için, üretime ve üretene katkısı olan herkes için ne yapsak az. Ancak, ilçe me

 


Makamında çiftçi ve besicilerle, Sarıoğlan´ın geleceği ile ilgili bir değerlendirme toplantısı yapan Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ´Bu vatan, millet ve Sarıoğlan için, üretime ve üretene katkısı olan herkes için ne yapsak az. Ancak, ilçe merkezinde ahırların, ana caddelerinde tezeklerin bulunması hiçde hoş ve güzel bir görüntü olmuyor ´ dedi. 
Göreve geldiği günden bu yana makamında az oturan, daha çok mahallelerde halkın içinde olmayı seven Başkan Yıldız, zaman zaman muhtarlar, Sivil Toplum Temsilcileri, esnaf, vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Yıldız son olarak Sarıoğlan´daki çiftçi ve besicilerle makamında görüştü. 
Çiftçi ve besicilerin isteklerini, önerilerini, projelerini, Sarıoğlan bütününde ivedi yapılması gerekenleri, belediyeden beklentilerini dinleyen Başkan Yıldız, ilçenin, Kayseri´nin, ülkenin kalkınmasına katkıda bulunan herkese, her zaman kapısının açık olduğunu tekrarladı. Başkan Yıldız "Bölgemizde, üretime ve üretene katkısı olan kim olursa olsun, onlar için ne yapsak az. Zaten bu ülke ve Sarıoğlan kalkınacak ise, çok çalışmalı, üretmeli, kazanmalı ve kazandırmalıyız. Hepimiz bu geminin içindeyiz. Mutlaka eksiklerimiz, yanlışlarımız olacaktır. Bunları konuşarak çözeriz. Yeter ki dedikodu yapmak yerine herkes sorumluluğunu bilerek hareket etsin. Ancak, ilçe merkezinde bu kadar çok ahırın ve hayvanın bulunması da hoş değil. Hiç kimse ana yollarda, asfalt ve kilitli parke üzerinde tezek görmek istemez. Pis kokuyu teneffüs etmez. O zaman bununda hep birlikte ortadan kaldırılması için bizde, sizlerde üzerimize düşeni ivedi yerine getirmeliyiz. Zaten bizim Hayvan ihtisas organize sanayi projemiz var. Şimdi, bahçesinde bir, iki, üç tane küçükbaş-büyükbaş hayvan besleyenlerin bir arada bulunması ve toplanması için yer araştırın. Bizde araştıralım. Tarım ve hayvancılık Sarıoğlan için önemli gelir kaynağı. Daha modern hale getirelim" dedi.