Tarih: 06.11.2015 15:08

SARIOĞLAN BELEDİYE BAŞKANININ VEKİLLERDEN İSTEĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı, AK Parti Kayseri milletvekili Taner Yıldız ve Sami Dedeoğlu, seçimdeki başarısından dolayı Sarıoğlan halkı adına  Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ve ilçe yönetimini ziyaret etti. Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ?Siz de Yıldız, bende Yıldız, akrabayız.  Sarıoğlan tarihinde bir vekil çıkmamış. Sizler bizim vekilimiz olun. Olun ki, bölgede en geri kalmış, en çok belediyeyi ve borcu almış ilçeyi hep birlikte kalkındıralım. Sarıoğlan´da pancarın, sanayinin, hayvancılığın gelişmesi için bizlere destek´ olun derken Taner Yıldız´da ?Bu konuda sizlere söz veriyoruz. Sarıoğlan´ın kalkınması için elimizden ne geliyorsa onu yapacağız. Yeter ki desteğinizi sizde bizlere esirgemeyin´ dedi.

Yeniden Kayseri Ak Parti milletvekili seçilen Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız ile ilk kez seçilen Sami Dedeoğlu, Akkışla´dan sonra, seçimdeki başarılı çalışmalarına teşekkür için Sarıoğlan ilçesine geldi.  Belediye girişinde Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Başkan Yardımcısı Yusuf Akbulut, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve personeli ile vatandaşlar tarafından karşılanan  Yıldız ve Dedeoğlu daha sonra Cuma namazı için Şenyurt Merkez camiine geçti. Yıldız ve Dedeoğlu, başkan Ali Osman Yıldız´ın önerisi üzerine, Belediye Düğün salonunda  belediye çalışanları ile öğle yemeğini yedi.

Taner Yıldız ve Sami Dedeoğlu Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız´ı daha sonra makamında ziyaret etti. Ziyarette, seçilen Kayseri milletvekilleri adına geldiğine dikkat çeken Taner Yıldız ?Seçimdeki başarısı ve AK Parti´ye verilen yüzde 60´lık oy nedeniyle Sarıoğlan´a teşekkür ziyaretine geldik. Sizler bu desteğinize devam ederseniz, bizlerde daha çok hizmet ederiz. Seçim bitti. Bundan sonra çok çalışma, üretme dönemindeyiz. Herkes birbirine destek olmalı. Türkiye´nin, Kayseri´nin bu bölgelerin kalkınması için elimizden ne geliyorsa onlar yapmak, başarmak için çalışmalıyız. AK Parti olarak seçim öncesi ne vaat verdiysek hepsini yerine getireceğiz. Bu sözler havada kalmayacak´ derken Sami Dedeoğlu´da benzer sözlerle Sarıoğlan halkına teşekkür etti ?Emrinizdeyim´ dedi.

?Siz Yıldız, ben Yıldız´ diyerek söze başlayan Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız´da, Kayseri´nin en geri kalmış  ilçesinin Sarıoğlan olduğunu tekrarladı. AK Parti´nin yüzde 25´lik oyunu yüzde 60´a çıkarmanın gururu ve sevincini yaşadıklarını belirten başkan Yıldız şunları söyledi.

?Sarıoğlan tarihinde bir vekil çıkmamış. Sizler bundan sonra bizlerin yani Sarıoğlan´ın  vekili olun. Olun ki, bölgede en geri kalmış, en çok belediyeyi ve borcu almış ilçeyi hep birlikte kalkındıralım. Sarıoğlan´da pancarın, sanayinin, hayvancılığın gelişmesi için bizlere destek olun. Sarıoğlan geri kaldığı için hızla göçüyor. Bu göçü tersine çevirmemiz için yatırımları ağırlık vermemiz, sanayiye yönelmemiz, canlandırmamız, pancarı ve hayvancılığa destek vermemiz gerekir. Bu konularda sizleri ilgilendiriyor. Sarıoğlan pancar üretimi ve hayvancılıkta önemli bir merkez. Hem pancar hem hayvancılıkla birlikte sanayiyi de canlandırırsak, ilk yerleşim merkezi, ilk demiryolunun geçtiği ilçe ve bugün banliyönün geçeceği merkez olan Sarıoğlan kalkınır. Bu başarıda hepimizin olur.´

Başkan Yıldız´ın bu sözleri üzerine Taner Yıldız ?Bu konuda sizlere söz veriyoruz. Sarıoğlan´ın kalkınması için elimizden ne geliyorsa onu yapacağız. Yeter ki desteğinizi sizde bizlere esirgemeyin´ karşılığını verdi.

Taner Yıldız ve Sami Dedeoğlu daha sonra AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Cerit ile ilçe yönetimi, kadın-gençlik kolları ve partilileri de ziyaret ederek ?teşekkür´ ederek Sarıoğlan´dan ayrıldı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —