Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

SARIOĞLAN PALAS´TA HERKESİ YASA BOĞAN KAZA

SARIOĞLAN PALAS´TA HERKESİ YASA BOĞAN KAZA

Kayseri´nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas mahallesinde meydana gelen kazada, askere gitmeye hazırlanırken motorsikleti ile tırın dorsesinin altında feci şekilde can veren Ünal Baydemir´in ölümü, aynı motorda bulunan Mehmet Bozdemir´in de ağır yaralanması

 

 

 

Kayseri´nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas mahallesinde meydana gelen kazada, askere gitmeye hazırlanırken motorsikleti ile tırın dorsesinin altında feci şekilde can veren Ünal Baydemir´in ölümü, aynı motorda bulunan Mehmet Bozdemir´in de ağır yaralanması herkesi yasa boğdu.

Palas´ın Kayseri caddesi  hemzemin geçide yakın bölgesinde gece gelişen kazada, Mehmet Bozdemir´in kullandığı motorsiklet, karşı yönden gelen tırın dorsesinin altına girdi. Kazada, motorun arkasında oturan Ünal Baydemir olay yerinde feci şekilde öldü. Mehmet Bozdemir ise ağır yaralı olarak Gevher Nesibe Hastanesi Beyin cerrahi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Sarıoğlan Belediye ekipleri, olay yerine kısa sürede giderek kurtarma çalışmalarına katıldı.

Askere gitmeye hazırlanan ve ailelerinin birer çocuğu olan Ünal Baydemir´in ölümü, Mehmet Bozdemir´in ağır yaralanması  Palas´ta büyük üzüntü yarattı. Ünal Baydemir´in Palas´taki cenazesine  katılan ve ?Acımız çok büyük´ diyen Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ile tüm mahalle halkı katıldı. Cenazede gözyaşları sel oldu. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.