Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

SARIOĞLAN PARKE TESİSİ VE KUM OCAĞI BÖLGEYE ´ÖRNEK-MODEL´ OLDU

SARIOĞLAN PARKE TESİSİ VE KUM OCAĞI BÖLGEYE ´ÖRNEK-MODEL´ OLDU

Sarıoğlan Belediye başkanı Ali Osman Yıldız´ın göreve geldikten kısa bir süre sonra, yerleşim merkezlerindeki halkı çamurlu-tozlu yollardan kurtarmak amacıyla kurduğu parke tesisi ile yeni kum eleme tesisleri, bölgedeki diğer ilçe belediyelerine ´örnek

 

 

 

Sarıoğlan Belediye başkanı Ali Osman Yıldız´ın göreve geldikten kısa bir süre sonra, yerleşim merkezlerindeki halkı çamurlu-tozlu yollardan kurtarmak amacıyla kurduğu parke tesisi ile yeni kum eleme tesisleri, bölgedeki diğer ilçe belediyelerine ´örnek ve model´ olmaya başladı. 
Parke tesisi ve kum ocağının son konuğu Sivas´ın Altınyayla ilçe belediye başkanı Hayati Akbulut ile ekibi oldu. Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız´ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen incelemeler sırasında, konuk başkan Akbulut, hem parke üretimi, tesisi hemde kum ocağı ve eleme makinaları, çalışanlar, parke ve kum maliyetleri konularında bilgiler aldı. 
Başkan Yıldız, bu iki tesis ile hem bölgenin hızlı kalkınması, örnek ve modern hizmetleri alması hem de belediye gelirlerinin kum-parke satarak artırdıklarını belirterek "Eskiden halk belediyelerden doğru dürüst klasik hizmetleri bile isteyemez halde imiş. Çünkü bizden önceki belediye başkanları sadece gelirleri ile personel maaşını ödemiş, bazı klasik hizmetleri yapmış. Şimdi bizimle hizmet görmeye başlayınca talepler ve istekleri arttı. Hatta ´Niye yapılmıyor?´ diye bize baskı yapmaya başladı. Ben seçim öncesi ne söz verdiysem fazlasını yapacağıma söz verdim" dedi.