Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

SARIOĞLAN´DA, ÇAMURLU OKUL YOLU ASFALTLANACAK

SARIOĞLAN´DA, ÇAMURLU OKUL YOLU ASFALTLANACAK

Daha önce çöken merdivenleri ve su kaçağı yüzünden duvarları çürüyen Sarıoğlan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin bu sorununu çözen Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, şimdi de bu okul yolunun çamurdan kurtarılması için asfaltla kaplanması talimatını

 

 

 

Daha önce çöken merdivenleri ve su kaçağı yüzünden duvarları çürüyen Sarıoğlan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin bu sorununu çözen Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, şimdi de bu okul yolunun çamurdan kurtarılması için asfaltla kaplanması talimatını verdi.

İlçenin girişinde bulunan Sarıoğlan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde okuyan öğrenciler, veliler, öğretmenler ve bu bölgede oturan vatandaşlardan gelen talebi değerlendiren başkan Ali Osman Yıldız, yapılan incelemeden sonra yolun asfaltlanmasını istedi. Bunun üzerine çalışmalara başlayan belediye ekipleri, yağışlı havalarda sık sık bozulan, çamurlaşan bu yolda kazıma, sertleştirme, yol kenarlarının bordür döşenerek asfalta hazırlanmasına başladı.Çalışmaları belediye başkan yardımcısı  Yusuf Akbulut yerinde incelerken, Fen işleri müdürü İhsan Abbasoğlu´ndan da bilgiler aldı. Bu çalışmalardan sonra yol, sıcak asfalt ile kaplanacak.

Sarıoğlan Belediye başkanı Ali Osman Yıldız, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte bu sezon ilçeye bağlı bir çok yerleşim merkezinde yoğun çalışmalara başlayacaklarını açıkladı. Program dahilinde gerçekleştirilecek bu çalışmaların çoğunun mahalle muhtarları ve saha görevlileri ile saptandığına dikkat çeken başkan Yıldız ?İlçenin kalkınması, daha çok hizmet getirilmesi için herkesin bizlere desteğini bekliyoruz? dedi.