Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

SARIOĞLAN´DA KIŞ ÖNCESİ ÇAMURLU YOLLARA PARKE DÖŞEME HIZLANDI

SARIOĞLAN´DA KIŞ ÖNCESİ ÇAMURLU YOLLARA PARKE DÖŞEME HIZLANDI

Sarıoğlan´da kış öncesi çalışmalar hızlandırıldı. Özellikle yağışlı havalarda çamurdan geçilmeyen yollara program dahilinde kilitli parke döşeniyor.

 

 

Sarıoğlan´da kış öncesi  çalışmalar hızlandırıldı. Özellikle yağışlı havalarda çamurdan geçilmeyen yollara program dahilinde kilitli parke döşeniyor.

Belediye ekipleri, şu günlerde Çiftlik ve Güzelyazı mahallesindeki ara sokaklarda kilitli parke döşeme çalışmalarına ağırlık verdi. Geçtiğimiz yıllarda, nüfusun yoğun olduğu, kullanılan ve çamurdan vatandaşların şikayet ettiği yollar programa alınarak kilitli parke döşeniyor. Bu çalışmalar vatandaşlar arasında memnunlukla karşılanıyor.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, bir tek vatandaşın dahi yaşadığı sokakların asfalt ya da kilitli parke döşenmesi için program dahilinde çalışma yaptıklarını açıkladı. Yıldız ?Vatandaşlardan gelen talepler ve öneriler doğrultusunda ekiplerimiz incelemeler yapıyor. Daha sonra programa alnarak ne yapılması gerekiyorsa o hizmetin yapılmasına başlanıyor´ dedi