Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

SARIOĞLAN´DA, VARİLLERİN YERİNİ ÇÖP KONTENYIRLARI ALDI

SARIOĞLAN´DA, VARİLLERİN YERİNİ ÇÖP KONTENYIRLARI ALDI

Gelişmiş şehir ve ilçelerde hem görüntü açısından hemde sulu çöplerin yarattığı kötü kokuların ortadan kaldırılması amacıyla variller yerine kullanılmaya başlanan çöp kontenyırları, Sarıoğlan´daki tüm yerleşim merkezlerinde tamamlandı

 

 

Gelişmiş şehir ve ilçelerde hem görüntü açısından hemde sulu çöplerin yarattığı kötü kokuların ortadan kaldırılması amacıyla variller yerine kullanılmaya başlanan çöp kontenyırları, Sarıoğlan´daki tüm yerleşim merkezlerinde tamamlandı. Bazı yerleşim merkezlerinde, vatandaşın talebi ve yapılan araştırmada yetersizliğinin ortaya çıkması üzerine, ek çöp kontenyırlarının konması içinde çalışmalar başlatıldı. 
Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, ilçeye bağlı tüm yerleşim merkezlerinin en modern ve örnek hizmetleri almaya layık olduğunu, bunun için çalıştıklarını belirterek, çöp kontenyırlarının korunması istedi. Başkan Yıldız "Havaların ısınması ile birlikte çöplere sulu atıklar atmayın. Bu sulu atıklar, sıcak havada sinek ve haşere üretim yerine dönüyor. Ardından kötü koku herkesi rahatsız ediyor. Vatandaşlarımız bu konuda daha dikkatli ve duyarlı olsunlar" dedi.