Bugün, 19 Mart 2024 Salı

SARRAHLAR DERNEĞİ BAŞKANI İNCETOPRAK,MHP´DEN MELİKGAZİ´YE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

SARRAHLAR DERNEĞİ BAŞKANI İNCETOPRAK,MHP´DEN MELİKGAZİ´YE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkan Yardımcısı ve Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı olan Adnan İncetoprak, Melikgazi Belediye Başkan Aday Adaylığını düzenlediği basın toplantısı ile duyurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkan Yardımcısı ve Sarraf  ve Kuyumcular Derneği Başkanı olan Adnan İncetoprak, Melikgazi Belediye Başkan Aday Adaylığını düzenlediği basın toplantısı ile duyurdu.

MHP Kayseri İl Başkan Yardımcısı ve geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerle Sarraf Ve Kuyumcular Derneği Başkanı olarak seçilen Adnan İncetoprak İl Binasında basın toplantısı düzenledi. Başkan İncetoprak, yaptığı toplantıda MHP´den Melikgazi Belediyesi Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. İncetoprak, aday adaylığını açıklamanın onurunu yaşadığını belirterek, ?Yarım asırlık şanlı mazisi ile Milliyetçi Hareket Partisi, Allah´ın izni ile yerel seçimlere damgasını vuracaktır. Davamıza olan inancımız, sahip olduğumuz siyasi duruş ve Melikgazi´ye olan sevgimiz ile yola çıkıyoruz.? dedi.

İl Başkanı Serkan Tok ise, İncetoprak´a başarılar dileyerek, ?Yıllardır, tanıdığımız naif, saygın bir kişiliktir. Tanıdığım için Adnan Ağabey ile yol yürüdüğüm için beraber çalıştığım için şahsım adına mutluyum. Teşkilatım, dava arkadaşlarım adına da mutlu olduğumu belirtmek istiyorum.? şeklinde konuştu.