Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

ŞEHİT BABASI ACI HABERİ GURBETTE ALDI

ŞEHİT BABASI ACI HABERİ GURBETTE ALDI

Şirnak´ta PKK´lı teröristlerin yol kontrolünü sağlayan askeri time düzenlediği saldırıda şehit olan jandarma uzman çavuş 23 yaşındaki Mehmet Alda´nın memleketi Kayseri´nin merkez Melikgazi İlçesi´ndeki baba ocağına ateş düştü.

Şirnak´ta PKK´lı teröristlerin yol kontrolünü sağlayan askeri time düzenlediği saldırıda şehit olan jandarma uzman çavuş 23 yaşındaki Mehmet Alda´nın memleketi Kayseri´nin merkez Melikgazi İlçesi´ndeki baba ocağına ateş düştü. İnşaat işçisi baba Ömer Alda, acı haberi çalışmak için gittiği Rize´de aldı.

Şırnak´ta şehit olan 6 askerden biri, jandarma uzman çavuş Mehmet Alda´nın acı haberi, Melikgazi İlçesi Osmanlı Mahallesi Altınlı Sokak´ta yaşayan ailesine ulaştı. Oğullarının şehit olduğu haberi, yetkililer tarafından sağlık ekipleri eşliğinde anne Kiraz Alda´ya verildi. İnşaat işçisi olan baba Ömer Alda ise acı haberi çalışmak için gittiği Rize´de aldı. Ömer Alda, aldığı haber üzerine Kayseri´ye gelmek için yola çıktı.



Ailenin 4 çocuğundan biri olan, bir yıllık uzman çavuş Mehmet Alda´nın 10 gün önce akrabası olan Aslı Alda ile nişanlandığı belirtildi.

Şehit Mehmet Alda´nın yarın ikindi namazının ardından Kayseri´de Garnizon Şehitliği´nde son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi. 


Şehit Alda sosyal paylaşım sitesinden yaptığı son paylaşımda, "Cennet koktu yine her yer. Çünkü şehit düştü asker. Şehidimiz var" paylaşımı dikkat çekti