Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ŞEHİT ERHAN GÜRBÜZ, GÖZYAŞLARI İLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ŞEHİT ERHAN GÜRBÜZ, GÖZYAŞLARI İLE SON YOLCULUĞUNA  UĞURLANDI

Hatay´ın Antakya ilçesinde, sınır güvenliğinde görev yaptığı sırada traktörün çarpması sonucu şehit olan Piyade Er Erhan Gürbüz (20) Kayseri´de toprağa verildi.

Hatay´ın Antakya ilçesinde, sınır güvenliğinde görev yaptığı sırada traktörün çarpması sonucu şehit olan Piyade Er Erhan Gürbüz (20) Kayseri´de toprağa verildi.

Piyade Er Erhan Gürbüz, Bohşin 5´inci Sınır Bölüğü Ziyaret Karakolu´na ait gözetleme kulesi önünde giriş-çıkış ve kayıt işlemleri görevini yürüttüğü sırada traktörün çarpması sonucu şehit oldu. Şehit Erhan Gürbüz için memleketi Kayseri´de cenaze töreni düzenlendi. Kalemkırdı Camii´nde düzenlenen törene Vali Şehmus Günaydın, Garnizon Komutan Tuğgeneral Ercan Teke ile şehidin ailesi ve yakınları katıldı. Cenaze töreninde şehit Erhan Gürbüz´ün babası Şahabettin, annesi Raife ve 6 kardeşi gözyaşı döktü. Baba Şahabettin Teke, tabutun başında oğlunun fotoğrafını öperek ağladı. Şehidin kardeşleri de Erhan Gürbüz´ün fotoğrafını öperek gözyaşı döktü. Şehit askerin cenazesi, öğlen kılınan cenaze namazı ardından Garnizon Şehitliğinde toprağa verildi.