Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

ŞEHİT KIZI , KARNESİNİ ALIP BABASININ MEZARINA GİTTİ

ŞEHİT KIZI , KARNESİNİ ALIP BABASININ MEZARINA GİTTİ

Yozgaz´ta, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Koçak´ın 9 yaşındaki kızı Gülten Naz, karnesini aldıktan sonra babasının mezarını ziyaret etti. 6 ay önce Lice´de PKK´nın bombalı saldırısında şehit olan babasının mezarındaki karları temizleyen Gülten Naz, "De

Yozgaz´ta, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Koçak´ın 9 yaşındaki kızı Gülten Naz, karnesini aldıktan sonra babasının mezarını ziyaret etti. 6 ay önce Lice´de PKK´nın bombalı saldırısında şehit olan babasının mezarındaki karları temizleyen Gülten Naz, "Derslerim çok iyi, seni gururlandırmak istedim" dedi.

Çözüm Koleji 3´üncü sınıf öğrencisi Gülten Naz Koçak, karnesini Vali Abdulkadir Yazıcı´nın elinden aldıktan sonra annesi Dilek Koçak ile babasının Yozgat Şehitliği´ndeki mezarını ziyaret etti. Babasının mezarındaki karları temizlerken duygulanan Gülten Naz, dua ettikten sonra, "Baba, bugün karnemi aldım. Karnemi alır almaz da senin yanına geldim. Bütün derslerim çok iyi. Seni gururlandırmak için buraya geldim. Karnemi vali amca verdi. O da beni çok sevindirdi. Seni çok seviyorum, keşke ölmeseydin" diye seslendi.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Koçak, 25 Temmuz 2015 tarihinde Diyarbakır´ın Lice ilçesinde bomba imha uzmanı olarak görev yaparken, zırhlı aracın geçişi sırasında terör örgütü mensuplarınca yapılan bombalı saldırıda şehit oldu.