Tarih: 28.07.2017 20:54

ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Facebook Twitter Linked-in

Şehitlerimiz P. Uzman Çavuş Nuh Kürşat Temizyürek ile Polis Memuru Ertuğrul Taciroğulları için  mevlit programları düzenlendi.
 
Vali Kamçı, ilk olarak şehidimiz Nuh Kürşat Temizyürek´in ölüm yıldönümü nedeniyle okutulan mevlit için Melikgazi ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesinde bulunan baba ocağını ziyaret etti. Aileye bir kez daha başsağlığı dileyen ve her zaman yanlarında oldukları mesajını veren Vali Vekili Başçelik, şehit ailelerinin kendilerine şehitlerimizin emaneti olduğunu ifade etti.
 
Mevlide Vali Vekili Başçelik´in yanı sıra, Vali Yardımcısı Zekeriya Güney, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yirik, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile birlikte vatandaşlar da katıldı.
 
Kur´an-ı Kerim tilavetiyle başlayan mevlit programında dualar okundu.
 
Mevlidin ardından Vali Vekili Başçelik, İstanbul Esenler Otogarı çıkışında polis motosikletinin bariyerlere çarpması sonucu şehit olan polis memuru Ertuğrul Taciroğulları´nın Beyazşehir Mahallesinde düzenlenen mevlit programına katılarak ailenin yanında oldu.
 
Vali Vekili Baha Başçelik, Vali Yardımcısı Zekeriya Güney, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan ile vatandaşların da katıldığı mevlit programında şehidimizin ruhu için Kur´an-ı Kerim okundu, dualar edildi.
 
Vali Vekili Başçelik son olarak, geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla 71 yaşında vefat eden TBMM 21. Dönem Milletvekili ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Basri Üstünbaş´ın ?Perşembe Yemeğine? katıldı.
 
Kur´an-ı Kerim tilavetiyle başlayan mevlit programında okunan duaların ardından Vali Vekili Başçelik aileye bir kez daha başsağlığı diledi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —