Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

SERHAT DERSHANESİ BİNASI BUGÜN SEYRANİ EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFINA DEVREDİLDİ

SERHAT DERSHANESİ BİNASI BUGÜN SEYRANİ EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFINA DEVREDİLDİ

İlçemiz maviler cami arkasında paralel yapının bir kolu olan serhat dershanesi olarak faaliyet gösterilen 8 katlı dershane binası Ak Parti Milletvekili Sami Dedeoğlu´nun gayretleri ile Develi eğitimine kazandırıldı.

 

 İlçemiz maviler cami arkasında paralel yapının bir kolu olan serhat dershanesi olarak faaliyet gösterilen 8 katlı dershane binası Ak Parti Milletvekili  Sami Dedeoğlu´nun gayretleri ile Develi eğitimine kazandırıldı.

 Konu ile ilgili açıklama yapan Develi Belediye Başkanı ve aynı zamanda Seyrani Eğitim ve Kültür Vakfının Başkanı olan Mehmet Cabbar, ?Develililerin yardımları ile yapılan bu bina şu an itibarı ile gerçek sahibi olan Develilere tekrar kazandırılmıştır. 15 Temmuz gecesi yaşanan ihanet olayından sonra bu yapının ne kadar alçak bir yapıda olduğunu herkes gördü. Bizde Ak Parti Kayseri Milletvekilimiz Sami Dedeoğlu´nun önderliğinde bu dershane binasının gerçek sahibi olan Develililere geçmesi için çalışma başlattık ve hamdolsun bugün itibarı ile binanın tapusunu Seyrani Eğitim ve Kültür Vakfımıza aldık. Milletin malı millete geçmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Develimize hayırlı olsun? dedi.