Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

SEVGİ EVLERİ ÇOCUKLARINA ERCİYES´TE KAMP

SEVGİ EVLERİ ÇOCUKLARINA ERCİYES´TE KAMP

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.Ş., Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evleri çocukları için yaz kampı gerçekleştirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.Ş., Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evleri çocukları için yaz kampı gerçekleştirdi. Yaz kampını Vali Süleyman Kamçı´nın eşi Ayşe Kamçı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in eşi İkbal Çelik de ziyaret etti.
Büyükşehir Belediyesi, Sevgi Evleri´nde kalan çocuklara özel bir gün yaşattı. Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.Ş. çocuklar için Erciyes´te kamp ve aktivite alanı oluşturuldu. 50´den fazla çocuk bu kampa katılarak doyasıya eğlendi. Kampta çocuklar için survivor pisti de oluşturuldu. Gruplar halinde yarışmalar yapan çocuklar, kendilerine sağlanan bu imkanın keyfini çıkardı. Erciyes´te kampa katılan çocukları Vali Süleyman Kamçı´nın eşi Ayşe Kamçı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in eşi İkbal Çelik de ziyaret etti. Kamçı ve Çelik, kamp alanındaki çocuklarla yakından ilgilendi. Başkan Mustafa Çelik´in eşi İkbal Çelik, çocuklarla birlikte voleybol da oynadı ve onların bu mutluğuna ortak oldu.