Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

SEVGİ EVLERİ NİN ÇOCUKLARI BİLİM MERKEZİNİ GEZDİ

SEVGİ EVLERİ NİN ÇOCUKLARI BİLİM MERKEZİNİ GEZDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki´nin eşi Neşe Özhaseki ile Kayseri Valimiz Sayın Süleyman Kamçı´nın eşi Ayşe Kamçı, Sevgi Evleri´nde kalan çocuklar birlikte Büyükşehir Belediyesi ile TÜBİTAK tarafından Kayseri´ye kazandırılan Bilim Merk

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki´nin eşi Neşe Özhaseki ile Kayseri Valimiz Sayın Süleyman Kamçı´nın eşi Ayşe Kamçı, Sevgi Evleri´nde kalan çocuklar birlikte Büyükşehir Belediyesi ile TÜBİTAK tarafından Kayseri´ye kazandırılan Bilim Merkezi´ni ziyaret gezdiler.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin eşi Neşe Özhaseki ve Valimiz Süleyman Kamçı´nın eşi Ayşe Kamçı,Bilim Merkezi´ni gezmek için gelen çocuklarla tek tek tanışarak sohbet ederek onlarla yakından ilgilendiler.

 

Sevgi Evleri´nde kalan çocuklar protokol eşleriyle birlikte Bilim Merkezi´nin tüm birimlerini gezdiler ve eğlenerek öğrenme imkanı buldular. Çocuklar Türkiye´nin en büyük gökevi olan planetaryumda da kısa bir film izlediler.

 

Sevgi Evleri çocuklarına Bilim Merkezi gezisi sonrası Harikalar Sofrası´nda bir yemek verildi.

 

Neşe Özhaseki ve Ayşe Kamçı´ya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in eşi İkbal Çelik ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke´nin eşi Sevil Teke de eşlik etti.