Bugün, 19 Mart 2024 Salı

SEVGİ EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLARIN ERCİYES´TE KAYAK KEYFİ

SEVGİ EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLARIN  ERCİYES´TE KAYAK KEYFİ

Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler Kayseri İl Müdürlüğü tarafından yürütülen ´İlden İle Gönülden Gönüle Projesi´ kapsamında Antalya´nın Alanya ilçesinden Kayseri´ye gelen öğrenciler, Erciyes´te kayak yapmanın keyfini yaşadı.

Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler Kayseri İl Müdürlüğü tarafından yürütülen ´İlden İle Gönülden Gönüle Projesi´ kapsamında Antalya´nın Alanya ilçesinden Kayseri´ye gelen öğrenciler, Erciyes´te kayak yapmanın keyfini yaşadı.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Kayseri İl Müdürlüğü tarafından yürütülen ´İlden ile Gönülden Gönüle Projesi´ kapsamında Antalya´nın Alanya ilçesinde sevgi evlerinde kalan 9 öğrenci Kayseri´ye geldi. İlk defa karla tanışan çocuklar, Erciyes Kayak Merkezi´nde kızakla kayak yaptı. Erciyes´te güzel vakit geçiren çocuklar ayrıca kar topu oynayarak, gondola bindi.
Öğrencilerle birlikte Kayseri´ye gelen Alanya Sosyal Hizmet Müdürü Ahmet Çelik, "Antalya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü´ne bağlı çocuk evlerindeki çocuklarımızı Kayseri´ye getirdik. Kayseri İl Müdürlüğümüz ile birlikte ´İlden ile Gönülden Gönüle´ projesi çerçevesinde çocuk evlerimizin değişim programlarını yapıyoruz. Alanya´dan buraya gelen 2 çocuk evimiz var. 16 kişilik ekip olarak geldik. Kar görmeyen çocuklarımız vardı. Onlar kar ile buluştular. Çocuklarımız Erciyes´teki karın soğukluğunu hissederek kayak yaptılar" dedi.
Çelik, "Proje kapsamında Kayseri´den Alanya´ya giden çocuklarımız da çeşitli etkinliklerle gönüllerince eğlendi. Hiç deniz görmeyen çocuklar sahile indi, çeşitli geziler yaptılar" diye konuştu.