Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

SİLAHLI KİŞİ POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ

SİLAHLI KİŞİ POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ

Olay, sabah saatlerinde merkez Melikgazi İlçesi´ndeki tarihi Kayseri Lisesi´nin arkasındaki Şiremenli Caddesi´nde meydana geldi

 Olay, sabah saatlerinde merkez Melikgazi İlçesi´ndeki tarihi Kayseri Lisesi´nin arkasındaki Şiremenli Caddesi´nde meydana geldi. Silahlı bir kişinin bulunduğu ihbarı üzerine polisekipleri, 38 BL 710 plakalı beyaz renkli otomobili takip etmeye başladı. Polis takibinden kurtulmak isteyen kişi, Cumhuriyet Meydanı yakınında Orduevi yanındaki caddede 3 araca ve polis ekip otosuna çarptıktan sonra yoluna devam etti. Takipte polisten kaçamayacağını anlayan kişi, Şiremenli Caddesi´nde bulunan metruk binanın arkasında otomobili bıraktı ve yaya olarak kaçtı.
Üzerindeki kuru sıkı tabanca ile araçtaki av tüfeğini yakındaki iki katlı evin bahçesine atan kişi izini kaybettirdi. Polis terk edilen otomobil ve evin bahçesinde arama yaptı. Evin bahçesinde kaçan kişinin attığı silahlar bulundu.
Polis eşkalinden kimliğine ulaştığı kişinin, daha önce de bir kurşunlama olayına karıştığı belirtilirken yakalanması için çalışma başlatıldı.